Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Casco Nori lasten kypäräCasco.png

Nori on Cascon turvallisuus-spesialistien räätälöimä ultrakevyt lasten ja taaperoiden kypärä, joka edustaa korkeinta mahdollista turvallisuustasoa.

Kypärässä on "disk fit system" koon säätelyjärjestelmä, joka mahdollistaa kypärän säätämisen isoon ja pieneen päähän sopivaksi. Samalla kypärällä voit pyöräillä tallille ja ratsastaa. Mukavuuden lisäämiseksi kypärässä on edistynyt ilmanvaihtojärjestelmä (fresh air ventilation) joka tuo mukavuutta ratsastamiseen / pyöräilyyn.

Kypärän turvallisuutta parantaa pidennety niskan lisäsuoja.

Kypärän leukahihnan säätö onnistuu nopeasti vaikka yhdellä kädellä, jopa liikkuessä "patent strapping" kiinnityksellä, joka ei nipistä ihoa väliin.

 

Värit: valkoinen-pinkki, musta-pinkki, musta

Koot: XS= 44-50, S = 50-52

 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 00179

Hinta:60.00 €75.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
musta-pinkki XS (44-50cm)1 kpl
musta XS (44-50cm)1 kpl
valkoinen-pinkki S (50-52cm)2 kpl

Suosittelemme myös

Bombers nivel

irtorengas_nivel.jpg&width=280&height=500
Bombers nivel
 

Bombersin kaareva nivelkuolain jakaa paineen tasaisemmin kielelle ja suupieliin kuin tavallinen nivel. Kuolain vähentää tavallisen nivelkuolaimen pähkinänsärkijä efektiä ja voimakasta pistepainetta kielessä. Kuolain voi helpottaa hevosta, joka painaa kuolaimelle, kuolaimen muoto vähentää..

Tuote: 02629

Hinta: 69.90 €

BERIS D-oliivi suora

d_ring_suora.png&width=280&height=500
Suora D-oliivi
 
Suora D-oliivikuolain. Asettuu täydellisesti suuhun. Ohjan vaikutuksesta suuosa muuttaa kulmaustaan ja siten painetta kieleen ja kitalakeen.
D-rengas on suunniteltu kuolaimeen tarkentamaan hevosen ohjaamista, mutta siinä ei ole yhtä kovaa poskipainetta kuin full cheekissä. Joskus..

Tuote: 02292

Hinta: 105.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »