Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Veredus STS Carbon Gel Vento jännesuojaSTS Veredus Carbon Gel Vento

Save The Sheep: Vereduksen Carbon Gel Vento nappulasuoja tekoturkisvuorauksella. 

Synteettisellä karvalla on useita etuja. Se on helpompi pitää puhtaana ja kuivuu nopeammin kuin oikea turkis. Se myös säilyttää muotonsa ja pehmeät ominaisuutensa kauemmin kuin oikea turkis.

Hiekka, joka tulee suojan sisälle, tulee myös ulos suojasta helposti. Tämä vähentää hiertymäriskiä. Tekoturkisvuoraus on erittäin miellyttävä ja pehmeä hevosen jalalle. Tekoturkissuoja pysyy pidempään käyttökelpoisena. Oikea lammas värjääntyy ajan kuluessa keltaiseksi ja kuivuu. Tekoturkissuojan peset helposti, jopa pesukoneessa.

Carbon Gel Vento on suoja, jossa on innovatiivinen kaksisuuntainen hengittävyys. Ylimääräinen lämpö kulkeutuu hevosen jalasta ulospäin ja raikas ilma alhaalta ylöspäin. Ilma vaihtuu siis horisontaalisesti ja vertikaalisesti.

Vento on useiden huippuratsastajien testaama, mm Marcus Ehningin. Salaisuus piilee innovatiivisessä rakenteessa, sisin pinta hevosta vasten on kaksisuuntajoustavaa materiaalia täydelliseksi istuvuudeksi hevosen jalkaan. Keskikerros on Aerox -neioprenia, jossa on mikroskooppisen pieniä reikiä. Ne on suunniteltu päästämään liian lämmön pois hevosen jalasta. Ulkopinta on erityistä 3D materiaalia verkolla, joka päästää lämpimän ilman läpi edelleen pois suojasta.

Täydellisen anatomisesti muotoiltu suoja, joka on maksimaalisen miellyttävä hevosen jalassa, istuu täydellisesti ja pysyy paikoillaan. Carbon -tuki on ujutettu kuoren alle. Yhdessä nitrexgeelin kanssa ne antavat parhaan mahdollisen suojan iskuja vastaan jänteelle ja vuohiselle.

Muutoin pintakuori on materiaalia 54-SHORE TPU, joustava ja äärimmäisen vahva polyuretaani seos tarjoaa erinomaisen suojan hankausta ja muuta hiekan sekä urheiluhevosen työn aiheuttamaa kulumista vastaan. Se säilyttää joustavuutensa ja kaikki ominaisuutensa -15 - +50 asteessa ilman pienintäkään jäykistymistä.

Suojan takaosassa, jänteen päällä on erityinen X -muotoinen suojaus (66-SHORE TPU -materiaalista), joka on erityisen jäykistettyä, suojaavaa polyuretaaniseosta joka sisältää "carbon" -osion. "Carbon" hiilikuitu tarkoittaa läpäisemättömän vahvaa, äärimmäisen kestävää, suojaavaa, kevyttä ja iskuja vaimentavaa materiaalikerrosta. Tämä carbon X -kuvio yhdessä 3 mm paksun geelin kanssa muodostaa poikkeuksellisen vahvan ja varman suojan, iskunvaimentimen ja miellyttävän tuntuman hevosen jalkaan. Jänne ja vuohisen takaosa on täydellisessä suojassa puomikolahduksilta, kengiltä ja takajalkojen iskuilta. Tämä polyuretaanigeeli vaimentaa iskuja 40%.

Hiilikuitukerroksen yläpuolella on 3mm geelireunus koko suojan ympäri suojaamassa iskuilta ja pehmentämässä reunoja. Sisäpuolella on neopren. Kaksi joustavaa nepparikiinnitystä antavat täydellisen tuen ja istuvuuden sekä vahva remmi estää ylivenymistä liiallisen kiristyksen seurauksena. Helppo riisua ja pukea.

Veredus Carbon Gel Vento

 

Veredus suojat valmistetaan polyuretaanista, samaa materiaalia käytetään mm laskettelumonoissa, sillä materiaali kestää hyvin lämpötilaeroja.

Suosituskoot suojille hevosen sääriluun ympärysmitan mukaan:

M = 20-24 cm

L = yli 24 cm

värit: musta, ruskea

koot: M, L

Tuote: 584453

Hinta:206.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M musta Tilattavissa
L musta Tilattavissa
M ruskea Tilattavissa
L ruskea Tilattavissa

Suosittelemme myös

Veredus Young-Jump takasuojat

young_jump.jpg&width=280&height=500
Veredus Young Jump takasuoja
 
Matala takasuoja, joka on suunniteltu erityisesti nuorille hevosille (mitat ja paino nuorten hevosten kansainvälisten sarjakilpailusääntöjen mukaiset).

Hengittävä AEROX neopreenikerros
Kaksinkertainen tarrakiinnitys
Vedenkestävä
Vahva rakenne suojaa jalkaa iskuilta..

Tuote: 00719

Hinta: 86.50 €

Veredus STS TRS takasuoja

STS_TRS_takamust.jpg&width=280&height=500
Save The Sheep koulusuojat

Synteettistä nahkaa olevat koulusuojat
Synteettisellä karvalla on useita etuja. Se on helpompi pitää puhtaana ja kuivuu nopeammin kuin oikea turkis. Se myös säilyttää muotonsa ja pehmeät ominaisuutensa kauemmin kuin oikea turkis.
Hiekka, joka tulee suojan sisälle, tulee..

Tuote: 687744

Hinta: 114.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »