Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Veredus STS TRC Vento etusuojaSTS Veredus TRC Vento

Save The Sheep: Vereduksen TRC Vento tarrasuoja tekoturkisvuorauksella. 

Synteettisellä karvalla on useita etuja. Se on helpompi pitää puhtaana ja kuivuu nopeammin kuin oikea turkis. Se myös säilyttää muotonsa ja pehmeät ominaisuutensa kauemmin kuin oikea turkis.

Hiekka, joka tulee suojan sisälle, tulee myös ulos suojasta helposti. Tämä vähentää hiertymäriskiä. Tekoturkisvuoraus on erittäin miellyttävä ja pehmeä hevosen jalalle. Tekoturkissuoja pysyy pidempään käyttökelpoisena. Oikea lammas värjääntyy ajan kuluessa keltaiseksi ja kuivuu. Tekoturkissuojan peset helposti, jopa pesukoneessa.

TRC-Vento on ensimmäinen koko jalan suojaava suoja jossa on tuplailmastointi, erityisesti suunniteltu kovaan treeniin.

Hevosen jalasta lähtevä lämpö menee mikroperformoidun neopren kerroksen läpi ja välittyy sen jälkeen 3D verkkokankaaseen. Ilma työntyy erityisten ilma-aukkojen läpi ulos hevosen liikeen aikana. Ilmastointi toimii kahteen suuntaan. Horisontaalisesti (sisältä ulos) ja uuden viileän ilman sisään otto vertikaalisesti (alhaalta ylös). Innovatiivinen uusi teknologia.

Voimakkaita iskuja kestävää anti-shock carbon -materiaalia. Vuorena AEROX ilmaa kuljettava neopren -materiaali. Tuplatarrakiinnitys.

Suosituskoot suojille hevosen sääriluun ympärysmitan mukaan:

S = 17-19 cm

M = 20-24 cm

L = yli 24 cm


 

Värit: musta, ruskea

Koot: M, L

 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 584378

Hinta:109.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M musta Tilattavissa
L musta Tilattavissa
M ruskea Tilattavissa
L ruskea Tilattavissa

Suosittelemme myös

Veredus Iceland kantasuoja painoilla

issikkaputsit.jpg&width=280&height=500
Veredus issikkaputsit

Vereduksen issikkaputsit on kehitetty huippulaadukkaiden "Carbon Shield" -putsien pohjalta. Painot löytyvät kolmessa painoluokassa. Muotoiltu antamaan täydellinen ja varma suoja kantapalloille ja ruunulle. Toimivat kaikilla alustoilla (ruoho, hiekka yms). Erityinen anatominen..

Tuote: 589458

Hinta: 176.50 € - 186.90 €

QHP Beyonce kannussuojat

7141zwzw_1.jpg&width=280&height=500
Kaikkiin kannuksiin sopivat timanttikoristeiset kannussuojat suojaamaan saappaita. Koristeltu kolmella rivillä timantteja. 19cm pitkät ja 2,5cm leveät.Värit: musta/musta, musta/sininen, tummanruskea/hopea Koot: one size
 

Klikkaa kuva isommaksi!..

Tuote: 00608

Hinta: 17.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »