Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cavallo Linus JumpCavallo Linus Jump

 

Cavallon ergonomiseen muotoon leikatut vetoketjulliset yleis- ja estesaappaat.

Linus on erityisesti suunniteltu junioreille - irroitettava sisäpohjallinen antaa tarvittaessa lisää tilaa kun jalka kasvaa

Korkea ulkosyrjä, pehmeää nappanahkaa, nahkavuoraus. Takana pukemista ja riisumista helpottava pitkä suojattu vetoketju sekä vahva jousto tuomassa täydellisen istuvuuden. Kunnollinen korko ja pitävä ulkopohja. Koristesauma varpaiden terällä, joustava derby nyöritys.

Linus = ilman nyörejä

Linus Jump = nyöreillä

Huomaa erilainen mittataulukko kuin koulu- ja estesaappaissa. Kirjoita oikea koko tilauksen lisätietoihin (esim: 37 48/33)

Oletusvärinä MUSTA, jos haluat muun värin ilmoita siitä tilauksen lisätiedoissa / sovi sähköpostitse!

värit: musta, mokka

koot: katso LINUS mittataulukko

Klikkaa kuva isommaksi!

Cavallo on saksalainen laaturatsastusvarusteiden valmistaja, jlogo.jpgoka on valmistanuthuippuluokan ratsastussaappaita vuodesta 1978. Cavallon mallistoon kuuluvat nykyisin nahkasaappaiden lisäksi jodhpurikengät, minichapsit / saappaanvarret sekä ajaton ja elegantti vaatemallisto, josta löytyy jokaisen makuun sopivat ratsastushousut, kisatakit ja muut tekstiilit. Sekä tekstiilit että nahkavarusteet ovat pitkän suunnittelun tulosta, selkeän laadukkaita ja kestäviä tuotteita, joiden maine on pysyvä ratsastuksen harrastajien sekä ammattilaisten keskuudessa.


Tuote: 504495

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Linus Jump315.00 € Tilattavissa
Linus Jump Edition Lack365.00 € Tilattavissa
Linus Jump Edition Lack&Strass385.00 € Tilattavissa
Linus Jump Edition Kroko365.00 € Tilattavissa
Linus Jump Edition Snake365.00 € Tilattavissa