Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cavallo Insignis koulusaappaatCavallo Insignis

 

Cavallon ergonomiseen muotoon leikatut vetoketjulliset kouluratsastussaappaat korkealla koulukorotuksella ulkoreunassa. Vahvaa "Full Grain" nahkaa. Moderni malli, kapeahko nilkka. Full Grain nahka on vuodan pintanahkaa, lähellä turkkia, joka luonnostaan on vettä- ja likaa kestävää ja vahvaa tiukkasyistä nahkaa. Pinta on hieman epätasainen / harjatun näköinen. Sisäpohja tekninen "comfort pohjallinen".

Huomaa että saapas on tehtävissä myös mittojen mukaan, tai pienin muutoksin standardimittoihin. Saappan kovuusastetta on mahdollista lisätä tässä mallissa. Voit tuunata saapasta oman mielen mukaan Swarovski kristalleilla.

Paleleeko varpaita? Aito lampaanvilla koko saappaan vuoreksi +117,00 € tai saappaan kärkiosaan: +68,00 €

Koristeet ja muut mahdolliset muokkausvaihtoehdot löydät täältä

Kirjoita oikea koko tilauksen lisätietoihin (esim: 37 48/33) ja ilmoita myös mahdollisista koristeista yms.

värit: musta, mokka

koot: katso mittataulukko

Klikkaa kuva isommaksi!

Cavallo on saksalainen laaturatsastusvarusteiden valmistaja, jlogo.jpgoka on valmistanuthuippuluokan ratsastussaappaita vuodesta 1978. Cavallon mallistoon kuuluvat nykyisin nahkasaappaiden lisäksi jodhpurikengät, minichapsit / saappaanvarret sekä ajaton ja elegantti vaatemallisto, josta löytyy jokaisen makuun sopivat ratsastushousut, kisatakit ja muut tekstiilit. Sekä tekstiilit että nahkavarusteet ovat pitkän suunnittelun tulosta, selkeän laadukkaita ja kestäviä tuotteita, joiden maine on pysyvä ratsastuksen harrastajien sekä ammattilaisten keskuudessa.


Tuote: 503995

Hinta:555.00 €