Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Neue Schule Thoroughbred KankikuolainNeue Schule Thoroughbred Kankikuolain

 

Kärsiikö hevosesi kuolainherkkyydestä? Tämä suukappale kallistuu hienovaraisesti eteenpäin 45 astetta varsista, johtaen tasaisen ja kevyen paineen kuolaimesta. Edistää mukavuutta mm. puoliverisillä ja arabeilla, joilla yleensä herkempi ja kulmikkaampi suu. Jos hevonen ei ota kontaktia eteenpäin kuolaimella, paksumpaa bridongia voidaan käyttää rohkaisemaan hevosta venyttämään niskaansa ja tulemaan näin rennommaksi kaikilta osa-alueilta.

VIDEO

Neue Shulen kuolaimet on suunniteltu ergonomisiksi uusimpia teknisiä mahdollisuuksialogo.pnghyväksikäyttäen. Neue Schulen kuolaimet on valmistettu uniikista lämpimästä metallista: Salox Goldista. Tämä on miellyttävä kuparipitoinen materiaali, joka on hevoselle maistuva ja miellyttävä. Metalli reagoi erittäiin nopeasti suun lämpöön ja hevonen säilyy rentona suustaan.

NEUE SCHULE Katalogi

NEUE SCHULE Suuosat


Koot: 120 - 146mm, paksuus 12mm

 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 576902

Hinta:179.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
127mm / 7cm (12mm) Tilattavissa
133mm / 7cm (12mm) Tilattavissa
140mm / 7cm (12mm) Tilattavissa

Suosittelemme myös

BERIS pelham suora kielentilalla

pelham_kielentilalla.png&width=280&height=500
Pelhamkuolain kielentilalla
 
Kielentilallinen pelham kuolainkumeilla. Täydellisen pehmeä nuorellekin hevoselle ja miellyttävä suussa. Ohjan vaikutuksesta suuosa muuttaa kulmaustaan ja siten painetta kieleen ja kitalakeen.
Laadukkaiden kuolainkumien vaikutuksesta kuolain ei nipistä ja pysyy paikoillaan..

Tuote: 02306

Hinta: 156.00 €

BERIS Gag suora perhos

gag_butterfly.png&width=280&height=500
Gag
Gag -kuolaimet suositellaan käytettäviksi kaksin ohjin. Toinen ohja aiheuttaa kuolaimen kääntymisen sen ja siten enemmän painetta kieleen, ylempään varteen ja huuliin. Käytetään hevosen asennon (muodon) korjaamiseen ja lisäjarruna, toimien hyvin hevosilla jotka nojaavat kuolaimeen, painavat kädelle..

Tuote: 02315

Hinta: 126.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »