Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LeMieux Merino+ kouluhuopalemieux.png

LeMieux Merino+ on seurausta laajoista tutkimuksista ja yrityksestä löytää "puhdasta lampaanvillaahuopaa, jossa yhdistyy tiheys ja pehmeys mutta se kestää säännöllisen pesun ja päivittäisen kulumisen". Yhdistelmä hienoa Woolmark-akkreditoitua australian merinovillaa ja kauniisti suunnitellut kankaat laittavat nämä Merino + huovat omaan luokkaansa.

Mukana muut LeMieuxin huippuominaisuudet, kiinnitys D-renkaaseen . Tuplatarrasysteemit satulavyölle, säädettävissä jokaiselle oikeaan kohtaan. Erinomainen ergonominen muotoilu ja vahvistettu satulavyön kohta estää kulumista.

Pestävissä koneessa 40 asteessa. Käytä villatuotteiden pesuainetta. Muotoile suoraksi pesun jälkeen ja anna kuivua huoneen lämmössä.


värit: musta, valkoinen, navy, harmaa

koot: full
 

Klikkaa kuvat isommaksi!

LeMieuxin huipputuotteet ovat mm. olympiavoittaja Charlotte Dujardinin ja valmentajansa Carl Hesterin käyttämä merkki.

 

Huovissa ainutlaatuinen kiinnitys – ei enää vastinhihnojen vetämistä ja ähkimistä, kun kiinnitys ei riitä ja huopa valuu – Lemieux-huovat kiinnitetään satulan d-renkaaseen ja ne ovat selkärangan tilaltaan erikoismuotoillut, joten mekaanista hinkkaamista ei enää tapahdu. Pitkäikäiset sekä erinomaisesti pesun kestävät. Sarjasta löytyy myös suojia, loimia, riimuja yms. jokaisen tarpeisiin. Todella erinomainen hinta/laatusuhde!

Kerran kun kokeilet – et halua enää muuta.

Valmistajan sivut: http://lemieuxproducts.co.uk/

Tuote: 504848

Hinta:138.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
navy Tilattavissa
musta Tilattavissa
valkoinen Tilattavissa

Suosittelemme myös

LeMieux kumiputsit fleecereunuksella

lemieux-putsit-fleece-reunus-tuplakiinnitys.jpg&width=280&height=500
Viimeinkin kumiputsit, joissa yhdistyy vahvuus ja tyyli! Putsit ovat pehmeät ja joustavat ja niissä on kaksinkertainen tarrakiinnitys. Fleecereunus vuohisen kohdalla. Valmistettu premium-luonnonkumiseoksesta, jossa on alkuperäinen italialainen kaava. 

värit: musta
koot: M-XL  
Klikkaa kuvat isommaksi!..

Tuote: 659563

Hinta: 20.95 €

LeMieux X-Grip kouluhuopa

lemieux-x-grip-geelihuopa-koulu2.jpg&width=280&height=500
Matalaprofiilinen satulahuopa yhdistettynä iskunvaimennusta vähentävän geelin kanssa. Geeli on huovassa kiinni hevosta vasten, joka tarjoaa näin ollen vakaan pidon satulalle.

Reunat on käsitelty pehmeällä, "kitkavapaalla" kankaalla, joka vähentää mm. karvojen kulumista hevosista. Huovasse D-rengaskiinnitys..

Tuote: 663510

Hinta: 142.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »