Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LeMieux Merino+ kouluhuopaLeMieux Merino+ huovat

LeMieux Merino+ on seurausta laajoista tutkimuksista ja yrityksestä löytää "puhdasta lampaanvillaahuopaa, jossa yhdistyy tiheys ja pehmeys mutta se kestää säännöllisen pesun ja päivittäisen kulumisen". Yhdistelmä hienoa Woolmark-akkreditoitua australian merinovillaa ja kauniisti suunnitellut kankaat laittavat nämä Merino + huovat omaan luokkaansa.

Mukana muut LeMieuxin huippuominaisuudet, kiinnitys D-renkaaseen . Tuplatarrasysteemit satulavyölle, säädettävissä jokaiselle oikeaan kohtaan. Erinomainen ergonominen muotoilu ja vahvistettu satulavyön kohta estää kulumista.

Pestävissä koneessa 40 asteessa. Käytä villatuotteiden pesuainetta. Muotoile suoraksi pesun jälkeen ja anna kuivua huoneen lämmössä.


värit: musta, valkoinen, navy, harmaa

koot: full
 

Klikkaa kuvat isommaksi!

merino_dressage.jpg

LeMieuxin huipputuotteet ovat mm. olympiavoittaja Charlotte Dujardinin ja valmentajansa Carl Hesterin käyttämä merkki.

lem-logo_250x2858_250x285.jpg

Huovissa ainutlaatuinen kiinnitys – ei enää vastinhihnojen vetämistä ja ähkimistä, kun kiinnitys ei riitä ja huopa valuu – Lemieux-huovat kiinnitetään satulan d-renkaaseen ja ne ovat selkärangan tilaltaan erikoismuotoillut, joten mekaanista hinkkaamista ei enää tapahdu. Pitkäikäiset sekä erinomaisesti pesun kestävät. Sarjasta löytyy myös suojia, loimia, riimuja yms. jokaisen tarpeisiin. Todella erinomainen hinta/laatusuhde!

Kerran kun kokeilet – et halua enää muuta.

Valmistajan sivut: http://lemieuxproducts.co.uk/

Tuote: 504848

Hinta:138.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
navy Tilattavissa
musta Tilattavissa
valkoinen1 kpl

Suosittelemme myös

LeMieux Pro-Sorb koulupalahuopa

koulupalahuopa-pro-sorb.jpg&width=280&height=500
Lemieuxin huippusuositut anatomiset neliöhuovat. Huovissa on taskut, joihin erittäin hyvin iskua vaimentavat ohuet tyynyt voidaan pujottaa - kuitenkaan kohottamalla liikaa satulaa irti hevosesta tai tekemällä satulaa liian kapeaksi. Tekniikka mahdollistaa satulan säätämisen etu- tai takaosastaan sopivammaksi..

Tuote: 504832

Hinta: 88.95 €

HG Infrared fleeceloimi

27179_infrared_dkken_Selected_as_JPG_high_res_452547.jpg&width=280&height=500
Infrared ominaisuudella oleva nukkaantumaton fleeceloimi. Materiaali 100% polyesteriä.
Punaiset raidalliset nailoniset kiinnitysvyöt.  Infrared ominaisuus lisää verenkiertoa, vähentää turvotusta ja ehkäisee väsymystä.

värit: musta
koot: 115cm - 165cm
 
Klikkaa kuva isommaksi!..

Tuote: 731409

Hinta: 100.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »