Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cavalor Resist+ Vit C

2LOGO-CAVALOR-RGB.jpg

Cavalor Resist + Vit C on suunniteltu tukemaan hevosen immuunijärjestelmää. Tuotteesta on hyötyä karvanvaihdon aikaan sekä äskettäin maahantuoduille hevosille.

Käyttöohjeet

Mitä enemmän hevonen altistuu stressille, kuten usein toistuva kuljetukset ja vieras ympäristö, sitä enemmän sen vastustuskyky heikkenee. Erityisesti kilpahevosilla on suurempi infektioriski, koska ne ovat usein kontaktissa lukuisten eri hevosten kanssa eri ympäristöissä ja ovat alttiina erilaisille bakteeri- ja viruskannoille. Tämä voi johtaa virusten nopeaan leviämiseen. Vastustaakseen ja selviytyäkseen infektioista hevosen täytyy kehittää immuniteettiaan vieraille bekteereille ja viruksille.

Johdonmukainen harjoittelu, hyvä kunto ja riittävä ilmastoon totuttaminen voivat auttaa hevosta säilyttämään immuunitason riittävän korkeana. Oikein toteutettu ruokinta on myös erittäin tärkeää. Rasituksen ja stressin seurauksena elimistö tarvitsee enemmän tiettyjä ravintoaineita.  Näihin kuuluu aineita jotka optimoivat ja lisäävät aineenvaihduntaa ja varmistavat ravintoaineiden saatavuuden joita tarvitaan rakentamaan immuunijärjestelmää, taistelemaan infektioita vastaan ja estämään allergisia reaktioita.

Tuotteen koostumus ja turvallisuus

Cavalor Resist on ravitseva, ammattiratsastajien ja -tallien laajasti käyttämä rehu palautumiseen ja toipumiseen. Siinä yhdistyvät erityiset ravintoaineet korkealaatuiseen biologiseen koostumukseen joita hevosen elimistö tarvitsee kehittääkseen ja ylläpitääkseen riittävää immuniteettia. Optimaalinen immuniteetti on paras mekanismi virusinfektioita vastaan. Hevosten joilla on vahva immuniteetti tiedetään olevan vähemmän alttiita vammoille. Cavalor Resist:iä voidaan käyttää myös ravitsemuksellisena tukena toipumisaikana.

Cavalor Resist sisältää rasvahappoja, korkean määrän C-vitamiinia, muita vitamiineja, yrttejä ja nukleotideja. Cavalor Resist on rikastettu heraproteiinilla, yhdisteellä jolla on immuunitasoa stimuloivia ominaisuuksia.


Annostus

Ponit ja nuoret hevoset: 30g/päivä

Hevoset: 45g/päivä

 

Koot: 2 kg, 5 kg (toimitusaika on pidempi)

 

CAVALOR on yhdessä eläinlääkäreiden ja hevosravitsemuksen asiantuntijoiden kanssa kehitetty belgialainen rehulisä- ja hoitosarja. Tuotteet on valmistettu huolella ja ne eivät sisällä FEI:n doping-listalla olevia aineita. Cavalorin tuotteista löydät parhaat ratkaisut hevosesi ruokintaan niin harraste-, jalostus- kuin urheiluhevosille.

 

Klikkaa kuva isommaksi! 

Tuote: 01269

Hinta alk.174.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
2 kg174.00 € Tilattavissa
5 kg (pidempi toimitusaika)370.00 € Tilattavissa