Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bombers Nivel LockUp pelham 55

Bombers nivelpelham  LOCK UP

 

Nivelpelham lyhyillä varsilla, lock up

Pelham kuolain käyttää useasta suunnasta painetta hevoseen. Suora pelhamkuolain on yhdistelmä kankikuolaimesta ja bridongista, ja tästä syystä sillä teoreettisesti tulisi ratsastaa kaksin ohjin. Ensimmäinen ohja kiinnitetään ylempään kuolainrenkaaseen suuosan kohdalle. Seuraava ohja kiinnitetään alemmaksi varren päähän. Kun ylempää ohjaa käytetään, kuolain vaikuttaa suoran kuolaimen tavoin, jossa on hiukan vipua. Se muodostaa kevyen paineen niskaan ja enemmän painetta ohjaan laitettaessa asettaa paineen myös hevosen kieleen. Kun alempi ohja kiinnitetään ja / tai kuolaimeen kiinnitetään leukaketju, lisääntyy vipuvoima ja paine myös huuliosaan. Mitä pidemmät varret kuolaimessa on, sitä suurempi vipuvoima sillä on.

Pelham 55 on lyhytvartinen pelham, varret ovat 55mm, lyhyimmät Bombersin valikoimassa. Lyhyt varsi keventää painetta niskassa ja kuolaimen vipuvoimaa.

Mukana tulee leukaketju ja koukut.

Lock Up nivelkuolain poistaa pähkinänsärkijämekanismin, joka aiheutuu tavallisesta nivelkuolaimesta. Tämä tarkoittaa sitä, että Lock Up -kuolain on pehmeämpi vaihtoehto tuottaen vähemmän painetta suupieliin. Painetta kuitenkin tulee jonkin verran kieleen ja suupieliin kun ratsastaja lyhentää ohjia.

Bombersin kuolaimet voivat sisältää nikkelijäämiä. Jos tarvitset täysin nikkelittömän kuolaimen, valitse Beris.


Koot:125-135mm (paksuus 14mm ja 16mm)

Miten valitset oikean kuolaimen?

Tarkastathan, että hevosen suu, niska, kaularanka tai selkä ovat kunnossa? Paraskaan kuolain ei auta kipeää hevosta.

Mittaa hevosen suu oikein: KATSO TÄÄLTÄ

Herkkä kieli / head shaker hevonen (Hevonen oireilee kielen paineesta mahdollisesti seuraavasti: heiluttaa päätä, työntää kielen ulos, imee kuolainta taakse ja pitää epäsäännöllistä korinaa / yskintää, työntää tai yrittää työntää kielen kuolaimen päälle). Sopivia kuolaimia: Happy Tongue, Bomber Blue, Barrel 30, Lock Up, MaHardy

Normaali (Normaali kuolain sopii hevoselle joka pitää päänsä oikeassa asennossa paikoillaan kun paine asetetaan suuhun eikä hevonen näytä merkkejä herkästä kielestä tai muuten vastusta kuolaimen painetta suussa). Sopivia kuolaimia: esimerkiksi tavallinen nivelkuolain

Päätään nostava (ja laskeva) hevonen (Hevonen oireilee kuolaimen nipistystä kieleen tai varsien painetta, jolloin se oireilee nostamalla päänsä taivaaseen, ja tuntumalta, mahdollisesti vain tempaistakseen pään alas). Sopivia kuolaimia: Control Plate 45, Colin Miles

Alas pakeneva hevonen (Hevonen väistää painetta esim karkaamalla tuntumaa alas rullalle, voi nykiä ohjia ratsastajan kädestä voimalla, voi painaa päänsä rintaan) Sopivia kuolaimia: Waterford, Buster Roller, Sara Grills

Erityiskuolaimet on suunniteltu johonkin erityiseen ongelmaan, näitä ovat mm: Barrie, Mullen, Spinner

Bombers on kehittänyt superlaadukkaita hevosvarusteita jo yli 30 vuoden ajan. Bomber keskittyy haastaviin ratsastuksen ongelmiin kuolainten saralla. Kuolaimet testataan maailman huipputason ammattilaisilla - lopputuloksena huikeita muutoksia hevosten ratsastettavuudessa. Bombers kuolaimet ovat parhaista materiaaleista täydellisesti käsin tehtyjä "sweet iron" - kuolaimia. Bombers kuolaimet tarjoavat vastinetta rahoillesi, jokainen pieninkin yksityiskohta on käsin valittu sellaiseksi kuin se kuolaimessa näkyy. Voit valita sopivan suuosan, sopivat renkaat / varret, kuinka paksun kuolaimen haluat, tai jos haluat eri pituudet oikealle / vasemmalle suuosaan. Suuosa on valmistettu "makeasta" raudasta (sweet iron / sötjärn) ja messingistä ja muotoiltu niin että vältetään paine liialliselle alalle suussa. Renkaat / varret on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 02640

Hinta:134.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
125mm paksuus 14mm Tilattavissa
135mm paksuus 16mm Tilattavissa

Suosittelemme myös

3 -pala baucher

globus_585820baucher_3pala.png&width=280&height=500
Baucher
 
3 -pala baucher ruostumatonta terästä, keskipala pisaran mallinen. Nivelletty, sekä keskipala toisinpäin, kuin tuotteessa "HG 3-pala baucher (451469).
 
 
Värit: Koot: 115-145 (paksuus 13mm)
 

Klikkaa kuva isommaksi!..

Tuote: 00441

Hinta: 36.50 €

Busse kylkisuoja

Skinguard.jpg&width=280&height=500
Täysin elastinen kylkisuoja hevoselle suojaamaan karvaa ratsastajan jalan kohdalta. Tarrakiinnitys mahan alla ja neljä kiinnitys lenkkiä satulavyöhön. Voidaan käyttää huovan alla tai päällä. Leveys 35cm. Saatavilla kahden pituisena, mittaa hevosen ympärysmitta siitä mihin suoja on tulossa oikean koon..

Tuote: 712840

Hinta: 64.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »