Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sprenger Turnado nivel bridongSprenger Turnado nivel bridong

logo.jpg

 

Sprengerin Turnado kuolaimesta bridong-malli jonka paksuus 14mm ja RST-renkaiden halkaisija 55mm.  Kuolaimen suuosa Sensogania. Koot 12,5 - 15,5cm.

Sprenger Turnado kuolaimen avulla parannat kommunikaatiota hevosen kanssa. Ohjasotteen vaikutus kuolaimeen ja hevosen suuhun on tarkka, mutta silti pehmeä ja helposti hevosen hyväksyttävä. Kuolaimen kallistus eteenpäin parantaa kuolainen sijoittumista suussa ja jakaa paineen tasaisesti koko kielelle.  Kuolaimen keskiosan karheampi kiilloittamaton osa saa hevosen maiskuttamaan ja imeskelemään kuolainta joka parantaa syljen eritystä. Kieleen kohdistuva tasainen paine ehkäisee tai vähentää kielivirheitä. 


Pyörivien kuolainrenkaiden vaikutuksesta kuolain on liikkuvampi suussa kuin oliivikuolain. Tämän pitäisi rohkaista hevosta imeskelemään kuolainta ja pitämään suu sekä leuka rentoina. Pyörivät kuolainrenkaat saattavat olla hyödylliset jos hevonen makaa kuolaimella tai puree kiinni siihen. Kun kuolain liikkuu, siihen on vaikeampi jäädä roikkumaan. Liikkuva suuosa auttaa yleensä myös tuntuman saamiseen koska liikkuva kuolain asettuu helposti hevosen toivomaan asentoon suussa, muotoutuu kielen ympärille hyvin ja pysyy paikoillaan hevoselle miellyttävästi.

Vain yleisimmät koot suoraan varastosta, muut tilauksesta tehtaalta - toimitusaika 3-8 viikkoa.

Huomaa, että voit aina tilata kuolaimeen toivomasi muutokset, jos haluat esimerkiksi kuolainrenkaat eri materiaalista kuin ne ovat standardina! Kysy!


SENSOGAN on täysin uusi kuolainmateriaali Sprengeriltä. Se on nikkelitön patentoitu metalliseos kuolainten valmistukseen, jossa on yhdistetty kuparia, sinkkiä ja mangaania. Innovaatiossa pyrittiin parantamaan AURIGANin jo vertaansa vailla olevia käyttöominaisuuksia.  SENSOGANissa kuparipitoisuutta on pienennetty AURIGANiin verrattuna, joka yhdistettynä mangaanin ominaisuuksiin tuo seuraavia ominaisuuksia/etuja.  Vaaleampi ”valkokultainen” väri joka ei tummu niin helposti. Hapettuminen tapahtuu tasaisemmin, jolloin saavutetaan herkempi vaikutus "The Sensitive Connection To The Horse". Mangaani on tärkeä mikroravinne, jolla on todettu olevan lukuisia terveysvaikutteisia hyötyjä kuten, aktivoi entsyymejä, vahvistaa sidekudoksia, parantaa lihasaineenvaihduntaa helpottaen lihasjännitystä ja mahdollisesti ehkäisten näin stressioireita. Mangaani myös vähentää allergisia reaktioita aiheuttavan histamiinin vapautumista.

Sprenger Aurigan on Sprengerin kehittämä ja patentoima metalliseos joka sisältää 85% kuparia, 4% piitä ja 11% sinkkiä. Seoksen kupari hapettuu jonka yhteydessä kuolaimesta vapautuu hevoselle miellyttävää "makua" joka stimuloi syljen eritystä. Syljen eritys auttaa hevosta rentoutumaan  toimien "voiteluaineena" jolloin hevonen hyväksyy kuolaimen ja ohjasavut paremmin.

logo.jpgHS Sprenger on tunnettu yli 135 vuoden työstä huippulaadukkaiden ja teknisesti edistyneimpien kuolainten valmistajana. Innovatiivisuus, laadusta tinkimättömyys ja kova työ ovat saaneet aikaan vertaansa vailla olevat kuolaimet, joita käyttää ratsastusmaailman huippu sekä harrastajat. Mm Charlotte Dujardin, Helen Langehanenberg, Ingrid Klimke, Hubertus Schmidt ja Klaus Balkenhol vannovat Sprenger -kuolainten nimeen.

 


Koot: vaihtoehdoissa ensimmäinen luku on pituus (mm), toinen luku on paksuus, kolmas luku on kuolainrenkaan halkaisija.

Klikkaa kuvat isommaksi!

Tuote: 450332

Hinta:90.80 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
125-14-55 aurigan, teräsrenkaat1 kpl

Suosittelemme myös

FLECK Esteraippa nahkainen kädensija

esteraippa_nahkainen_kadensija.jpg&width=280&height=500
Esteraippa FLECK
 
Nylon esteraippa FLECK:ltä, nahkainen kierretty käsiosa, päässä läppä. Nuppi letitettyä nahkaa.
 
Värit: musta, ruskea Koot: 50cm, 60cm
FLECK -katalogi


FLECK - Johtava raippavalmistaja - Laatua traditionaalisesti

140 vuoden käsityökokemus täydellisen raipan valmistamisesta..

Tuote: 453666

Hinta: 53.00 €

BERIS Kombi perhos

kombi_perhos.jpg&width=280&height=500
Kombi perhos

Kombi -kuolain (curb gag) on vipumainen gag -tyypin kuolain jossa kakkosohja antaa kevyen vipuvaikutuksen alaleukaan. Tämä kuolain asettaa paineensa tasaisesti alaleukaan ja on yleensä hevosten hyvin hyväksymä kuolain. Se sallii leukaketjun höllentämisen reilusti. Painetta voi tarvittaessa..

Tuote: 153675

Hinta: 156.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »