Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sprenger Novocontact nivel bridongSprenger Novocontact nivel bridong

logo.jpg

 

Sprengerin hellä ja silti tehokas ja tarkka nivelbridong. Kuolaimen suuosa on Sprengerin patentoitu Sensogan. Kuolanirenkaat ruostumatonta terästä. Paksuus 14 mm ja renkaiden halkaisija 55mm.
Sprenger Novocontact - leading with intuition on uusi innovaatiivinen kuolainsarja jossa kuolaimen uusi uniikki muotoilu yhdistyy hellään ja hevoselle miellyttävään kuolaimeen tuoden kuitenkin, tarpeen niin vaatiessa, intensiivisemmän vaikutuksen. Kuolaimen täysin uusi ovaali muoto antaa kuolaimelle, perinteistä nivel- tai kolmipalakuolainta laajemman kontaktipinnan kieleen jolloin paine kohdistuu hellästi isommalle alueelle. Kun voimakkaampi ohjasapu on tarpeen, kuolaimen muodon vaikutus tehostuu ja kieleen kohdistuva paine muuttuu kapeammaksi ja siten intensiivisemmäksi. Perinteiseen nivelkuolaimeen verrattuna tässä kuolaimessa ei juuri ole kieleen nivelestä kodistuvaa pistemäistä tai nipistävää vaikutusta. Laajasti testattu uusi malli joka tuo aivan uudenlaisen herkän ja hellän tuntuman hevoseen.Suosittelemme erityisesti herkille ja herkkäsuisille hevosille joiden vai

Sprenger Sensogan on Sprengerin kehittämä metalliseos, joka on parannettu versio Auriganista. Se muodostuu kuparista, mangaanista ja sinkistä. Kuparia on vähennetty, jolloin hapetusreaktio pysyy paremmin kurissa ja kuolain ei himmene / läikkiinny kuten Aurigan vaan säilyttää valkokultaisen kiiltävyytensä pitkään. Tärkein vaikutus Sensoganissa on mangaanin erityinen yhdistelmä. Testit osoittavat erittäin positiivista reaktiota hevosen suoritushaluun, tyytyväisyyteen ja motivaatioon. Mangaani on erittäin tärkeä komponentti, jota hevonen tarvitsee mm. lihasjäykkyyden ehkäisemiseen, stressin vähentämiseen, lihas- ja energiametabolismiin ja se voi myös ehkäistä allergisia reaktioita. Sensoganin erotat mustasta ympyrästä, jolla suukappaleen päässä oleva nuoli (osoittaen eteenpäin vasemmassa suupielessä) on ympyröity.


logo.jpgHS Sprenger on tunnettu yli 135 vuoden työstä huippulaadukkaiden ja teknisesti edistyneimpien kuolainten valmistajana. Innovatiivisuus, laadusta tinkimättömyys ja kova työ ovat saaneet aikaan vertaansa vailla olevat kuolaimet, joita käyttää ratsastusmaailman huippu sekä harrastajat. Mm Charlotte Dujardin, Helen Langehanenberg, Ingrid Klimke, Hubertus Schmidt ja Klaus Balkenhol vannovat Sprenger -kuolainten nimeen.

 


Koot: vaihtoehdoissa ensimmäinen luku on pituus (mm), toinen luku on paksuus, kolmas luku on kuolainrenkaan halkaisija.

Klikkaa kuvat isommaksi!

Tuote: 449277

Hinta:104.80 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
130-14-55 sensogan, teräsrenkaat1 kpl
140-14-55 sensogan, teräsrenkaat1 kpl

Suosittelemme myös

Casco Mistrall 2

Mistrall2_Black.jpg&width=280&height=500
Mistrall 2 on Cascon turvallisuus-spesialistien räätälöimä ultrakevyt kypärä joka edustaa korkeinta mahdollista turvallisuustasoa.
Kypärässä on edistynyt ilmanvaihtojärjestelmä (fresh air ventilation) joka tuo mukavuutta ratsastamiseen.
Kypärässä on "disk fit system" koon (kypärän sisäisen pääpannan) säätelyjärjestelmä..

Tuote: 362524

Hinta: 145.00 €

Oliivi 3-pala bridong

globus_576620_oliivibridong.png&width=280&height=500
Oliivi kolmipala -bridong, ruostumatonta terästä. Keskipala pisaramalli.
Kuolainrenkaan halkaisija on 45mm
 
Värit: teräs Koot: 95-145mm
 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 00433

Hinta: 28.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »