Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sprenger HO kanki, BABY

Sprenger HO kanki lyhyet varret

logo.jpg

 

Sprengerin kankikuolain joka on suunniteltu hevosille joilla poikkeuksellisen herkkä kieli. Loiva ja pyöristetty kielentila joka on hieman suunnattu eteenpäin jakaa paineen kielen alueelle mahdollismman tasaisesti ja on miellyttävä. Kuolaimen suuosa on valmisetttu syljeneritystä stimuloivasta auriganista tai sensoganista ja RST-varret sopiva täydellisesti kankisuitsien RST-solkiin.
Tämä kuolain on ns. baby -kanki, jossa varren pituus on kuolaimessa 11cm, josta 5cm on alavartta eli vipuvartta. Kuolain on pehmeämpi ja vivullisesti maltillisempi kuin pitkävartinen kanki, tällä on hyvä opettaa nuoria hevosia ja kankiratsastusta harjoittelevia ratsastajia.

Kuolaimen paksuus16mm ja vipuvarren pituus 5cm. Suuosa sensogania ja varret RST. Toimitetaan tasapainotetulla KD kankiketjulla.

Sprenger Sensogan on Sprengerin kehittämä metalliseos, joka on parannettu versio Auriganista. Se muodostuu kuparista, mangaanista ja sinkistä. Kuparia on vähennetty, jolloin hapetusreaktio pysyy paremmin kurissa ja kuolain ei himmene / läikkiinny kuten Aurigan vaan säilyttää valkokultaisen kiiltävyytensä pitkään. Tärkein vaikutus Sensoganissa on mangaanin erityinen yhdistelmä. Testit osoittavat erittäin positiivista reaktiota hevosen suoritushaluun, tyytyväisyyteen ja motivaatioon. Mangaani on erittäin tärkeä komponentti, jota hevonen tarvitsee mm. lihasjäykkyyden ehkäisemiseen, stressin vähentämiseen, lihas- ja energiametabolismiin ja se voi myös ehkäistä allergisia reaktioita. Sensoganin erotat mustasta ympyrästä, jolla suukappaleen päässä oleva nuoli (osoittaen eteenpäin vasemmassa suupielessä) on ympyröity.

Sprenger Aurigan on Sprengerin kehittämä ja patentoima metalliseos joka sisältää 85% kuparia, 4% piitä ja 11% sinkkiä. Seoksen kupari hapettuu jonka yhteydessä kuolaimesta vapautuu hevoselle miellyttävää "makua" joka stimuloi syljen eritystä. Syljen eritys auttaa hevosta rentoutumaan  toimien "voiteluaineena" jolloin hevonen hyväksyy kuolaimen ja ohjasavut paremmin.

logo.jpgHS Sprenger on tunnettu yli 135 vuoden työstä huippulaadukkaiden ja teknisesti edistyneimpien kuolainten valmistajana. Innovatiivisuus, laadusta tinkimättömyys ja kova työ ovat saaneet aikaan vertaansa vailla olevat kuolaimet, joita käyttää ratsastusmaailman huippu sekä harrastajat. Mm Charlotte Dujardin, Helen Langehanenberg, Ingrid Klimke, Hubertus Schmidt ja Klaus Balkenhol vannovat Sprenger -kuolainten nimeen.

 


Koot: vaihtoehdoissa ensimmäinen luku on pituus (mm), toinen luku on paksuus, kolmas luku on kuolainrenkaan halkaisija.

Klikkaa kuvat isommaksi!

Tuote: 388615

Hinta:235.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
125-16 sensogan, teräsrenkaat1 kpl
135-16 sensogan, teräsrenkaat1 kpl
145-16 sensogan, teräsrenkaat1 kpl

Suosittelemme myös

Sprenger HS kanki, lyhyt varsi, irtokoukut

hs_baby.jpg&width=280&height=500
Sprenger Hubertus Schmidt kanki


 


Sprengerin perinteinen kankikuolain jossa matala ja loiva taivutettu kielentila. Suuosa Sensogania tai aurigania, varret ja renkaat Aurigania tai terästä. Poskiosat taivutettu ulospäin. Paksuus 16 tai 18 mm ja vipuvarsien pituus 5cm. Hevoselle miellyttävä kankikuolain..

Tuote: 388647

Hinta: 188.00 €

Sprenger FC kanki, teräs

fc_rst.jpg&width=280&height=500
Sprenger FC kanki


 


Sprengerin perinteinen kankikuolain jossa matala ja loiva kielentila, joka ei kuitenkaan paina kitalakea. Sopii matalakitalakisille hevosille joilla on leveä kieli. Tämä kanki ei aiheuta juuri mitään painetta herkkään kitalakeen.

Kuolain on kokonaan ruostumatonta terästä..

Tuote: 388650

Hinta: 78.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »