Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sprenger Bemelmans kanki, pitkä varsi

Sprenger Bemelmans kanki pitkät varret

logo.jpg

 

Sprengerin uusin kankikuolain innovaatio joka vastaa vaativimpiin tarpeisiin ja keskittyneisiin rentoihin suorituksiin.
Kuolaimen suuosan muotoilu mukailee herkkää kitalaen muotoa ja jakaa paineen kieleen pehmeästi ja taisesti. Loivaksi muotoiltu kielentila myös kapenee kuolaimen keskiosaan päin antaen tilaa kielelle ja bridongille. Bemelmans kankikuolaimen hevonen hyväksyy helposti ja tällä kuolaimella riski että hevonen työntää kilensä kuolaimen päälle on minimoitu. Tässä kankikuolain joka mahdollistaa pehmeät ja tarkat ohjeet sekä edesauttaa hevosta pysymään tasaisella tuntumalla. Varren pituus on tässä kuolaimessa 13cm, josta 7cm on alavartta eli vipuvartta. Kuolain on vaikutukseltaan voimakkaampi pitkien varsien vuoksi ja sopii siten aikuisille hevosille ja osaaville ratsastajille.

Kuolaimen paksuus 16mm ja vipuvarren pituus 7cm. Suuosa sensogania ja varret RST. Toimitetaan tasapainotetulla KD kankiketjulla.

Bemelmans kangen täydellinen sopivuus suuhun pitää hevosen kuolaimella. Siinä on loiva, pyöristetty kielentila ja suukappale on muotoiltu seuraamaan täydellisesti hevosen herkkää kitalaen kaarta. Kuolaimen paksuus kapenee kielentilan kohdalla. Kuolaimen äärimmäisen korkea hyväksyttävyys johtuu sen pehmeästä ja tasaisesta paineen jakamisesta koko kielen alueelle, jonka erityinen muotoilu mahdollistaa. Hevoselle ei pitäisi missään tilanteessa tällä kuolaimella tulla tarvetta nostaa kieltä kuolaimen päälle. Lopputuloksena on rento ja yhteistyökykyinen hevonen.

Sprenger Sensogan on Sprengerin kehittämä metalliseos, joka on parannettu versio Auriganista. Se muodostuu kuparista, mangaanista ja sinkistä. Kuparia on vähennetty, jolloin hapetusreaktio pysyy paremmin kurissa ja kuolain ei himmene / läikkiinny kuten Aurigan vaan säilyttää valkokultaisen kiiltävyytensä pitkään. Tärkein vaikutus Sensoganissa on mangaanin erityinen yhdistelmä. Testit osoittavat erittäin positiivista reaktiota hevosen suoritushaluun, tyytyväisyyteen ja motivaatioon. Mangaani on erittäin tärkeä komponentti, jota hevonen tarvitsee mm. lihasjäykkyyden ehkäisemiseen, stressin vähentämiseen, lihas- ja energiametabolismiin ja se voi myös ehkäistä allergisia reaktioita. Sensoganin erotat mustasta ympyrästä, jolla suukappaleen päässä oleva nuoli (osoittaen eteenpäin vasemmassa suupielessä) on ympyröity.

Sprenger Aurigan on Sprengerin kehittämä ja patentoima metalliseos joka sisältää 85% kuparia, 4% piitä ja 11% sinkkiä. Seoksen kupari hapettuu jonka yhteydessä kuolaimesta vapautuu hevoselle miellyttävää "makua" joka stimuloi syljen eritystä. Syljen eritys auttaa hevosta rentoutumaan  toimien "voiteluaineena" jolloin hevonen hyväksyy kuolaimen ja ohjasavut paremmin.

logo.jpgHS Sprenger on tunnettu yli 135 vuoden työstä huippulaadukkaiden ja teknisesti edistyneimpien kuolainten valmistajana. Innovatiivisuus, laadusta tinkimättömyys ja kova työ ovat saaneet aikaan vertaansa vailla olevat kuolaimet, joita käyttää ratsastusmaailman huippu sekä harrastajat. Mm Charlotte Dujardin, Helen Langehanenberg, Ingrid Klimke, Hubertus Schmidt ja Klaus Balkenhol vannovat Sprenger -kuolainten nimeen.

 


Koot: vaihtoehdoissa ensimmäinen luku on pituus (mm), toinen luku on paksuus, kolmas luku on kuolainrenkaan halkaisija.

Klikkaa kuvat isommaksi!

Tuote: 388607

Hinta:243.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
125-16 sensogan, teräsvarret1 kpl
135-16 sensogan, teräsvarret1 kpl
145-16 sensogan, teräsvarret1 kpl

Suosittelemme myös

Sprenger FC kanki, teräs

fc_rst.jpg&width=280&height=500
Sprenger FC kanki


 


Sprengerin perinteinen kankikuolain jossa matala ja loiva kielentila, joka ei kuitenkaan paina kitalakea. Sopii matalakitalakisille hevosille joilla on leveä kieli. Tämä kanki ei aiheuta juuri mitään painetta herkkään kitalakeen.

Kuolain on kokonaan ruostumatonta terästä..

Tuote: 388650

Hinta: 78.00 €

Sprenger HO kanki, BABY

ho_baby.jpg&width=280&height=500
Sprenger HO kanki lyhyet varret


 


Sprengerin kankikuolain joka on suunniteltu hevosille joilla poikkeuksellisen herkkä kieli. Loiva ja pyöristetty kielentila joka on hieman suunnattu eteenpäin jakaa paineen kielen alueelle mahdollismman tasaisesti ja on miellyttävä. Kuolaimen suuosa on valmisetttu..

Tuote: 388615

Hinta: 235.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »