Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sprenger WH ULTRA kolmipala bridongSprenger WH ULTRA kolmipala bridong

WH-Ultra kuolain on KK-ultra kuolain, johon on kehitetty uniikki pyörivä rulla keskelle logo.jpgkeskipalaa. Kuolaimen tarkoitus on helpottaa kuolaimelle herkistymisen menettänyttä hevosta kuuntelemaan kuolainta paremmin. Se stimuloi kieltä hellästi ja hevonen rentoutuu ja pysyy keskittyneenä kieleensä - hevonen ei niin helposti kiinnitä ulkoisiin ärsykkeisiin turhaa huomiota - ja vastaa ratsastajan apuihin paremmin. Lopputuloksena täydellistä harmoniaa.

Pyörivien kuolainrenkaiden vaikutuksesta kuolain on liikkuvampi suussa kuin oliivikuolain. Tämän pitäisi rohkaista hevosta imeskelemään kuolainta ja pitämään suu sekä leuka rentoina. Pyörivät kuolainrenkaat saattavat olla hyödylliset jos hevonen makaa kuolaimella tai puree kiinni siihen. Kun kuolain liikkuu, siihen on vaikeampi jäädä roikkumaan. Liikkuva suuosa auttaa yleensä myös tuntuman saamiseen koska liikkuva kuolain asettuu helposti hevosen toivomaan asentoon suussa, muotoutuu kielen ympärille hyvin ja pysyy paikoillaan hevoselle miellyttävästi.

Vain yleisimmät koot suoraan varastosta, muut tilauksesta tehtaalta - toimitusaika 3-8 viikkoa.

Huomaa, että voit aina tilata kuolaimeen toivomasi muutokset, jos haluat esimerkiksi kuolainrenkaat eri materiaalista kuin ne ovat standardina! Kysy!

KK-Ultra kuolaimesta tuttu kallistus ja keskiosan muotoilu tekevät kuolaimesta erittäin miellyttävän hevoselle. (KK-Ultrassa on perinteisiin kolmipaloihin verrattuna keskiosaa pyöristetty ja lyhennetty, jolloin kitalakeen ei kohdistu painetta. Suukappaletta on käännetty eteenpäin kriittinen 45°, jolloin ohjasavut ovat selkeät ja tasaiset eikä kuolain purista kieltä / eikä paina kitalakea, koska keskipala on hevosen kielen muotoinen ja lepää kokonaan sen päällä. Näin KK ULTRA-kuolaimet tarjoavat erityisen tarkan kontaktin hevosen ja ratsastajan välille. Anatomisesti muotoiltu suuosa on miellyttävä hevoselle ja näin ratsastaja pystyy käyttämään pehmeämpiä ohjasapuja ja hevonen ei jännity niskastaan vaan työskentelee rentona).

WH-Ultra kuolain on KK-ultra kuolain, johon on kehitetty uniikki pyörivä rulla keskelle keskipalaa. Kuolaimen tarkoitus on helpottaa kuolaimelle herkistymisen menettänyttä hevosta kuuntelemaan kuolainta paremmin. Se stimuloi kieltä hellästi ja hevonen rentoutuu ja pysyy keskittyneenä kieleensä - hevonen ei niin helposti kiinnitä ulkoisiin ärsykkeisiin turhaa huomiota - ja vastaa ratsastajan apuihin paremmin. Lopputuloksena täydellistä harmoniaa.

Sprenger Sensogan on Sprengerin kehittämä metalliseos, joka on parannettu versio Auriganista. Se muodostuu kuparista, mangaanista ja sinkistä. Kuparia on vähennetty, jolloin hapetusreaktio pysyy paremmin kurissa ja kuolain ei himmene / läikkiinny kuten Aurigan vaan säilyttää valkokultaisen kiiltävyytensä pitkään. Tärkein vaikutus Sensoganissa on mangaanin erityinen yhdistelmä. Testit osoittavat erittäin positiivista reaktiota hevosen suoritushaluun, tyytyväisyyteen ja motivaatioon. Mangaani on erittäin tärkeä komponentti, jota hevonen tarvitsee mm. lihasjäykkyyden ehkäisemiseen, stressin vähentämiseen, lihas- ja energiametabolismiin ja se voi myös ehkäistä allergisia reaktioita. Sensoganin erotat mustasta ympyrästä, jolla suukappaleen päässä oleva nuoli (osoittaen eteenpäin vasemmassa suupielessä) on ympyröity.

Sprenger Aurigan on Sprengerin kehittämä ja patentoima metalliseos joka sisältää 85% kuparia, 4% piitä ja 11% sinkkiä. Seoksen kupari hapettuu jonka yhteydessä kuolaimesta vapautuu hevoselle miellyttävää "makua" joka stimuloi syljen eritystä. Syljen eritys auttaa hevosta rentoutumaan  toimien "voiteluaineena" jolloin hevonen hyväksyy kuolaimen ja ohjasavut paremmin.

logo.jpgHS Sprenger on tunnettu yli 135 vuoden työstä huippulaadukkaiden ja teknisesti edistyneimpien kuolainten valmistajana. Innovatiivisuus, laadusta tinkimättömyys ja kova työ ovat saaneet aikaan vertaansa vailla olevat kuolaimet, joita käyttää ratsastusmaailman huippu sekä harrastajat. Mm Charlotte Dujardin, Helen Langehanenberg, Ingrid Klimke, Hubertus Schmidt ja Klaus Balkenhol vannovat Sprenger -kuolainten nimeen.

 


Koot: vaihtoehdoissa ensimmäinen luku on pituus (mm), toinen luku on paksuus, kolmas luku on kuolainrenkaan halkaisija.

Klikkaa kuvat isommaksi!

Tuote: 388583

Hinta:139.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
130-14-55 sensogan, teräsrenkaat1 kpl

Suosittelemme myös

Kypärän Sadesuoja Charles Owen

sadehuppu.png&width=280&height=500
Sadesuoja Kypärälle

Kätevä suojahuppu kypärään joka suojaa sitä lialta ja sateelta sekä auringon haalistumilta. Sopii kaikkiin Charles Owenin kypäriin

Praktiskt överdrag som skyddar din hjälm från att bli dammig, solblekt och blöt! Passar alla Charles Owen hjälmar.
 
Koot: S (kokoon 56), L (koosta..

Tuote: 02414

Hinta: 14.90 €

Beris fullcheek kielentila

fullcheek_kielentilalla.png&width=280&height=500
Fullcheek kuolain on erittäin rauhallinen ja miellyttävä hevoselle. Kuolainkumien ja laadukkaiden tappi-istutusten ansiosta huuli ei pääse nipistymään tappien reunareikiin. Erittäin hyödyllinen hevoselle jota tarvitsee ohjata enemmän kaarteissa suuntaan (esimerkiksi nuorten hevosten / vahvojen hevosten..

Tuote: 02286

Hinta: 107.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »