Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sprenger Dynamic RS kolmipalaSprenger Dynamic RS kolmipala

logo.jpg

 

Dynamic RS kolmipalakuolain pyörivillä renkailla. Uskomattoman hyvin erityyppisille hevosille sopiva, todella hyväksyttävä kuolain. Herkät hevoset tukeutuvat tällä kuolamella reilummin ohjaan ja niskastaan jäykät hevoset hyväksyvät puolipidätteet normaalia paremmin. Kuolain parantaa selkeästi hyvin erilaisten hevosten ratsastettavuutta.

Pyörivien kuolainrenkaiden vaikutuksesta kuolain on liikkuvampi suussa kuin oliivikuolain. Tämän pitäisi rohkaista hevosta imeskelemään kuolainta ja pitämään suu sekä leuka rentoina. Pyörivät kuolainrenkaat saattavat olla hyödylliset jos hevonen makaa kuolaimella tai puree kiinni siihen. Kun kuolain liikkuu, siihen on vaikeampi jäädä roikkumaan. Liikkuva suuosa auttaa yleensä myös tuntuman saamiseen koska liikkuva kuolain asettuu helposti hevosen toivomaan asentoon suussa, muotoutuu kielen ympärille hyvin ja pysyy paikoillaan hevoselle miellyttävästi.

Vain yleisimmät koot suoraan varastosta, muut tilauksesta tehtaalta - toimitusaika 3-8 viikkoa.

Huomaa, että voit aina tilata kuolaimeen toivomasi muutokset, jos haluat esimerkiksi kuolainrenkaat eri materiaalista kuin ne ovat standardina! Kysy!

Sprenger Dynamic RS kuolaimen avulla saat pehmeästi hyvän ja tehokkaan tuntuman hevoseen! Kuolain stimuloi hevosta hyväksymään kuolaimen helposti. Ergonomisesti suunniteltu kuolain sopii hevosen suuhun täydellisesti. Kuolaimen muotoilun ansiosta pehmeä tuntuma hevosen suuhun riittää ja kuolaimen paine kohdistuu kieleen ja kitalakeen pehmeästi ja tasaisesti, mikä helpottaa hevosen hyväksymistä. Lisäksi tämä kuolain tukee tuntumaa hevosen suupieliin erittäin tehokkaasti pitäen hevosen kuolaimella. Kuolain on hyvin hevosystävällinen ja antaa pehmeät mutta tarkat avut hevoselle ja paremman kontakti hevosen ja ratsastajan välille.

KK-Ultra kuolaimesta tuttu kallistus ja keskiosan muotoilu tekevät kuolaimesta erittäin miellyttävän hevoselle. (KK-Ultrassa on perinteisiin kolmipaloihin verrattuna keskiosaa pyöristetty ja lyhennetty, jolloin kitalakeen ei kohdistu painetta. Suukappaletta on käännetty eteenpäin kriittinen 45°, jolloin ohjasavut ovat selkeät ja tasaiset eikä kuolain purista kieltä / eikä paina kitalakea, koska keskipala on hevosen kielen muotoinen ja lepää kokonaan sen päällä. Näin KK ULTRA-kuolaimet tarjoavat erityisen tarkan kontaktin hevosen ja ratsastajan välille. Anatomisesti muotoiltu suuosa on miellyttävä hevoselle ja näin ratsastaja pystyy käyttämään pehmeämpiä ohjasapuja ja hevonen ei jännity niskastaan vaan työskentelee rentona).

Kuolaimen Aurigan materiaali edesauttaa syljen eritystä ja kuolaimen liikkuvuutta. Tämä kaikille hevosille hyvin sopiva kuolain rohkaisee herkkiä hevosia kuolaintuntumalle ja niskastaan jäykät hevoset rentoutuvat ja hyväksyvät paremmin puolipidätteet.

Sprenger Sensogan on Sprengerin kehittämä metalliseos, joka on parannettu versio Auriganista. Se muodostuu kuparista, mangaanista ja sinkistä. Kuparia on vähennetty, jolloin hapetusreaktio pysyy paremmin kurissa ja kuolain ei himmene / läikkiinny kuten Aurigan vaan säilyttää valkokultaisen kiiltävyytensä pitkään. Tärkein vaikutus Sensoganissa on mangaanin erityinen yhdistelmä. Testit osoittavat erittäin positiivista reaktiota hevosen suoritushaluun, tyytyväisyyteen ja motivaatioon. Mangaani on erittäin tärkeä komponentti, jota hevonen tarvitsee mm. lihasjäykkyyden ehkäisemiseen, stressin vähentämiseen, lihas- ja energiametabolismiin ja se voi myös ehkäistä allergisia reaktioita. Sensoganin erotat mustasta ympyrästä, jolla suukappaleen päässä oleva nuoli (osoittaen eteenpäin vasemmassa suupielessä) on ympyröity.

Sprenger Aurigan on Sprengerin kehittämä ja patentoima metalliseos joka sisältää 85% kuparia, 4% piitä ja 11% sinkkiä. Seoksen kupari hapettuu jonka yhteydessä kuolaimesta vapautuu hevoselle miellyttävää "makua" joka stimuloi syljen eritystä. Syljen eritys auttaa hevosta rentoutumaan  toimien "voiteluaineena" jolloin hevonen hyväksyy kuolaimen ja ohjasavut paremmin.

logo.jpgHS Sprenger on tunnettu yli 135 vuoden työstä huippulaadukkaiden ja teknisesti edistyneimpien kuolainten valmistajana. Innovatiivisuus, laadusta tinkimättömyys ja kova työ ovat saaneet aikaan vertaansa vailla olevat kuolaimet, joita käyttää ratsastusmaailman huippu sekä harrastajat. Mm Charlotte Dujardin, Helen Langehanenberg, Ingrid Klimke, Hubertus Schmidt ja Klaus Balkenhol vannovat Sprenger -kuolainten nimeen.

 


Koot: vaihtoehdoissa ensimmäinen luku on pituus (mm), toinen luku on paksuus, kolmas luku on kuolainrenkaan halkaisija.

Klikkaa kuvat isommaksi!

Tuote: 388278

Hinta:143.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
135-14-70 sensogan, teräsrenkaat1 kpl
145-14-70 sensogan, teräsrenkaat1 kpl

Suosittelemme myös

Bombers nivelpelham 55

pelham_55_snaffle.jpg&width=280&height=500
Bombers nivelpelham
 
Bombersin kaareva nivelkuolain jakaa paineen tasaisemmin kielelle ja suupieliin kuin tavallinen nivel. Kuolain vähentää tavallisen nivelkuolaimen pähkinänsärkijä efektiä ja voimakasta pistepainetta kielessä. Kuolain voi helpottaa hevosta, joka painaa kuolaimelle, kuolaimen muoto..

Tuote: 02643

Hinta: 129.90 €

Pehmustetut Jänne- ja hivutussuojat

karvajanne.JPG&width=280&height=500
Jänne- ja hivutussuojat tekoturkispehmusteella


Hyvälaatuiset ja kestävät, anatomisesti muotoillut Bussen edestä avoimet jännesuojat etujalkoihin ja hivutussuojat takajalkoihin. Suojat, reunat mukaanlukien on pehmustettu ihoystävällisellä ja paksulla tekoturkiksella. Etusuojissa kahdet tarrakiinnitykset..

Tuote: 542964

Hinta: 39.90 € - 59.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »