Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BERIS pelham prime

Prime asettaa täysin uudet standardit ratsastajan ja hevosen väliselle kommunikoinnille! Anatomisen ja erityisen pehmeän suuosan ansiosta paine jakautuu hevosen suussa yhtäläisesti kielelle ja hammaslomaan. Kiinteät kuolaintutit estävät kuolainta nipistämästä hevosta ja lisäävät kuolaimen vakautta rajoittamalla kuolaimen sivuttaisliikettä suussa.

Beris Primen tarkkaan valitut materiaalit ja sen pehmeys lisäävät hevosen leukojen ”mutustelua” ja syljen eritystä, jolloin pyyhekumi -efektiä ei esiinny. Vaikka hevonen erittäisi sylkeä ratsastaessa vähän tai ei ollenkaan kuolain liikkuu suussa silti helposti kuolaimen sileän pinnan ansiosta.

Turvallisuuden vuoksi kuolaimen sisään on lisätty terästä. Beris kuolaimet ovat nikkelittömiä ja Primen kiinteiden tuttien ansiosta se sopii hevosille, jotka ovat allergisia metalleille.

Kuolain sopii erityisen hyvin herkille ja vaikeasuisille hevosille.

Pelham aiheuttaa painetta alaleukaan ja niskaan. Paineen suuruus riippuu varsien pituudesta, pidempi varsi suurempi paine. Sopii hevosille, joilla on vaikeuksia saada pidätteet läpi tai jotka tarvitsevat nopeita korjauksia esimerkiksi esteradalla.

Suora pelham on yhdistelmä kanki- ja bridong -kuolaimista, joten sillä teoreettisesti tulisi ratsastaa kahdella ohjalla. Ensimmäinen ohja kiinnitetään isompaan kuolainrenkaaseen ja toinen alempaan, pienempään, renkaaseen. Alemmalla ohjalla lisätään kuolaimen vipuvaikutusta, sitä voidaan myös lisätä kiinnittämällä kuolaimeen leukaketju.

 


Koot: 120-140mm (lyhyet varret 5cm, pitkät 7cm) 

BERIS kuolaimet tarjoavat joustoa hevosen suuhun!

Amatöörille ja ammattilaiselle yhtä lailla sopiva Beriksen kuolainsarja on kuuluisa huippuunsa viedystä laadustaan, metallittomista kuolaimista ja täydellisestä mukavuudesta hevoselle. Beriksen kuolaimista löydät superlaajan valikoiman suoraa kuolainta ja nivelkuolainta, oliivia, fullcheekia, gagit, pelhamit ja kanget. Lisäksi mukana on HUIPPUSUOSITUT "Curb Gag" muotoilut. Beriksen kuolaimet ovat täydellinen yhdistelmä superlaatua ja järkevää hintaa. Hintalaatusuhde takuulla markkinoiden paras!  professional alike.

Beriksen kuolaimet on tehty erittäin korkealuokkaisista materiaaleista, jotka vaikuttavat positiivisesti hevosen hyvinvointiin ja suun keveyteen ja rauhallisuuteen. Hevonen rentoutuu kuolaimelle ja säilyttää rennon pään, niskan ja kaulan. 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 876859

Hinta:197.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
12cm (lyhyet varret) Tilattavissa
12cm (pitkät varret) Tilattavissa
13 cm (lyhyet varret) Tilattavissa
13 cm (pitkät varret) Tilattavissa
14 cm (lyhyet varret) Tilattavissa
14 cm (pitkät varret) Tilattavissa

Suosittelemme myös

Dyón nahkapunottu turparemmi

turparemmi_nyori.jpg&width=280&height=500
Dyón nahkainen nyöriturparemmi
 

Dyónin nyöriturparemmi, punottua nahkaa. Messinkihelat. Suunniteltu Dyón collectionin anatomisiin suitsiin, sopii useimpiin suitsiin.

Dyón tuotteet
Värit: musta, ruskea Koot: poni-full
 
Klikkaa kuva isommaksi!..

Tuote: 472883

Hinta: 83.90 €

Sivuapuohjat (ei joustoa)

sivuohjat_joustavat.jpg&width=280&height=500
Sivuapuohjat
 
Nahkaiset sivuapuohjat ilman joustoa. Leveys 15mm (poni), 18 mm (full)
 
Värit: musta
Koot: poni, full
 
Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 00469

Hinta: 28.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »