Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BERIS suorakuolain kielentilalla

Suora kuolain kielentilalla

 

Kielentilallinen treenikuolain pyörivillä renkailla ja kuolainkumeilla. Täydellisen pehmeä nuorellekin hevoselle ja miellyttävä suussa. Ohjan vaikutuksesta suuosa muuttaa kulmaustaan ja siten painetta kieleen ja kitalakeen.

Laadukkaiden kuolainkumien vaikutuksesta kuolain ei nipistä ja pysyy paikoillaan reippaassakin käännöksessä. Pyörivien kuolainrenkaiden vaikutuksesta kuolain on liikkuvampi suussa kuin oliivikuolain. Tämän pitäisi rohkaista hevosta imeskelemään kuolainta ja pitämään suu sekä leuka rentoina. Pyörivät kuolainrenkaat saattavat olla hyödylliset jos hevonen makaa kuolaimella tai puree kiinni siihen. Kun kuolain liikkuu, siihen on vaikeampi jäädä roikkumaan. Liikkuva suuosa auttaa yleensä myös tuntuman saamiseen koska liikkuva kuolain asettuu helposti hevosen toivomaan asentoon suussa, muotoutuu kielen ympärille hyvin ja pysyy paikoillaan hevoselle miellyttävästi.

Kielentilallinen kuolain istuu täydellisesti suuhun. Kielelle jää riittävästi tilaa (kaari on myös litistetty ohuemmaksi). Monelle hevoselle tämä tuo helpotusta suuongelmiin, hevonen reagoi imemällä kuolainta mielellään ja rentoutumalla. Jos hevonen esimerkiksi heittelee päätä tms. ratsastaessa, se ei välttämättä siedä painetta kieleen. Kokeile tätä.

Kuolain toimii myös hyvin (nuorilla) kielenpelaajilla. Hevonen ei saa heitettyä kieltä kuolaimen päälle.

Muodollaan ja saatavilla olevilla renkaiden eri koolla, tämä kuolain muodostuu huippukuolaimeksi nuorille hevosille. Mitä pienemmät kuolainrenkaat, sitä terävämpi vaikutus ratsastajan kädellä on hevoseen. Mitä suuremmat renkaat, sen pehmeämpi vaikutus kädellä on. Kyseinen kuolain sopii lähes joka hevoselle kun huomioit eri kovuusmahdollisuudet.

 


Koot: 120-140mm kova, pehmeä HUOMAA lisänä KOKO 110! Teetämme kokoa 110 kysynnän vuoksi malliston ulkopuolelta

Huomaa, että koot ovat aika nafteja tuttien takia. Kuolaimen tulee olla oikean kokoinen, eikä liian pitkä.

BERIS kuolaimet tarjoavat joustoa hevosen suuhun!

Amatöörille ja ammattilaiselle yhtä lailla sopiva Beriksen kuolainsarja on kuuluisa huippuunsa viedystä laadustaan, metallittomista kuolaimista ja täydellisestä mukavuudesta hevoselle. Beriksen kuolaimista löydät superlaajan valikoiman suoraa kuolainta ja nivelkuolainta, oliivia, fullcheekia, gagit, pelhamit ja kanget. Lisäksi mukana on HUIPPUSUOSITUT "Curb Gag" muotoilut. Beriksen kuolaimet ovat täydellinen yhdistelmä superlaatua ja järkevää hintaa. Hintalaatusuhde takuulla markkinoiden paras!  professional alike.

Beriksen kuolaimet on tehty erittäin korkealuokkaisista materiaaleista, jotka vaikuttavat positiivisesti hevosen hyvinvointiin ja suun keveyteen ja rauhallisuuteen. Hevonen rentoutuu kuolaimelle ja säilyttää rennon pään, niskan ja kaulan. 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 02291

Hinta:52.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
11 cm kova (6 cm renkailla)1 kpl
11 cm kova (7,5 cm renkailla)1 kpl
11 cm pehmeä (6 cm renkailla)2 kpl
11 cm pehmeä (7,5 cm renkailla)1 kpl
12 cm kova (6 cm renkailla)1 kpl
12 cm kova (7,5 cm renkailla) Tilattavissa
12 cm pehmeä (6 cm renkailla)2 kpl
12 cm pehmeä (7,5 cm renkailla)2 kpl
13 cm kova (6 cm renkailla)2 kpl
13 cm kova (7,5 cm renkailla) Tilattavissa
13 cm pehmeä (6 cm renkailla)2 kpl
13 cm pehmeä (7,5 cm renkailla)3 kpl
14 cm kova (6 cm renkailla)1 kpl
14 cm kova (7,5 cm renkailla) Tilattavissa
14 cm pehmeä (6 cm renkailla) Tilattavissa
14 cm pehmeä (7,5 cm renkailla) Tilattavissa
15 cm kova (7,5 cm renkailla) Tilattavissa
15 cm pehmeä (7,5 cm renkailla)3 kpl

Suosittelemme myös

BERIS Gag FC perhos

gag_fullcheek_butterfly.png&width=140&height=250
Gag
Gag -kuolaimet suositellaan käytettäviksi kaksin ohjin. Toinen ohja aiheuttaa kuolaimen kääntymisen sen ja siten enemmän painetta kieleen, ylempään varteen ja huuliin. Käytetään hevosen asennon (muodon) korjaamiseen ja lisäjarruna, toimien hyvin hevosilla jotka nojaavat kuolaimeen, painavat kädelle..

Tuote: 02316

Hinta: 156.00 €

Saapasvetimet

saapasvetimet.png&width=140&height=250
Saapasvetimet
 
 
 
Värit: musta Koot:
 
 
Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 00271

Hinta: 6.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »