Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Prestige Modena

Prestige Modena


 

Prestigen moneen selkään sopiva, rakenteeltaan yksinkertainen koulusatula Modena. Hyvä hinta-laatusuhde. Syvä istuin, isot tuet. Villatopattu.

värit: musta

Yleistä Prestigestä: Satulat ovat saatavilla leveyksillä 29-37, normaali leveys 33. Siiven voi valita viidestä koosta S-XXL. Istuimet 16"-18" 

TAKUU: Prestigen satulan rungolla on elinikäinen takuu. Tämä kuitenkin edellyttää että RUNGON MUOKKAUKSET ON SUORITETTU PRESTIGEN KONEILLA. Satulan takuu loppuu väittömästi, eikä sillä ole jälleenmyyntiarvoa jos runkoa on muokattu väärin. Muokkausta tarvittaessa ota yhteys VIRALLISEEN JÄLLEENMYYJÄÄN, ÄLÄ MUOKKAUTA SATULAA väärillä koneilla! Nahkalla ja ompeleilla on 2 vuoden takuu valmistuspäivästä. Takuutilanteessa satula toimitetaan sen valtuutetulle alkuperäiselle suomalaiselle jälleenmyyjälle. Muualta hankitut satulat eivät kulje takuuseen Equalitylinen / Prestigen suomalaisten edustajien kautta.

Älä käytä Prestigen satulassa huonoja (kovia) jalustinhihnoja jotka voivat vaurioittaa nahkaa. Prestigen venymättömät jalustinhihnat ovat pehmeät ja markkinoiden ohuimmat. Ole varovainen myös saappaiden kanssa. Ei-nahkaiset saappaat voivat vahingoittaa satulaa.

Vasikannahkaiset siivet (D) ovat pehmeät ja niissä on extrahyvä pitävyys. Tästä syystä nahka on pehmeämpää kuin muu nahka ja siten ei niin kestävää. Nahka jota on käytetty paneeleissa ja remmeissä on käsitelty hikoilua kestäväksi, mikä vähentää niiden huoltotarvetta.

Prestigen satularungossa ei ole käytetty metalliosia. Runko on siten levennettävissä / kavennettavissa toistuvasti, kuitenkin +-2cm rajoissa alkuperäisestä leveydestä.

 
 
 

Tuote: 01410

Hinta alk.2 449.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
sileä nahka2 449.00 € Tilattavissa
D vasikannahkaa2 699.00 € Tilattavissa