Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Prestige X D2 / X D2 KPrestige X D2 / X D2 K

XD2 on uudistunut versio D1 satulasta. Tämä satula tuo ratsastajan lähemmäs hevosta, kuitenkaan vähentämättä hevosen liikettä.

K satulan nimessä tarkoittaa yksisiipistä ratkaisua, jossa polvituki on satulan päällä.

Satulan istuimen pohja on leveämpi - todennäköisesti siis sopii paremmin naisratsastajalla, jolla on istuinluut kauempana toisiaan kuin miehellä.

Tarrapolvitukisatulan mukana tulee sekä isot että pienet polvituet.

Huomaa, että satulan etusiipi voidaan kallistaa jos ratsastajan reisiluu on pitkä.

Rungossa on käytetty uutta "over tree injection" tekniikkaa, jossa kaksi laajaa erikoiskalvoa jotka siirtävät satulan elastisuuden satulan runkoon, sekä uutta "ESS" (ergonomic stitching system) -tekniikkaa, joka on ainutlaatuinen uusi valmistustapa, joka varmistää korkeimman mahdollisen satulamukavuuden hevoselle.

Anatomisesti muotoillut panelit varmistavat maksimaalisen liikkumisen vapauden hevosen lihaksistolle lavoissa ja satulan etuosassa

X-malleissa on istuinluita varten rakennettu erikoisrakenne joka tiivistää istuinluiden tuntumaa ja antaa yhdessä X-mallien joustaviempien ja ohuempien paneeleiden kanssa ekstrahyvän tuntuman hevoseen. X -mallissa on myös häntäluun tuki joka parantaa istuntaa.

Huomaa, että satulan pakkatoppaukset voidaan tilata hevosellesi sopivan kokoisina (esimerkiksi takaa 2cm korotettuina tarpeen mukaisesti) ja satulan siiven voit valita itsellesi sopivaksi seuraavasti:

XS = 30 - 34cm

S = 35 - 39cm

M = 40cm STANDARDI

L = 41 - 45cm

XL = 46 - 50cm

XXL = 51 - 55cm

 

väri: musta, tabacco

koot: istuin 16-18", leveydet S-L

Prestigen satuloista: TAKUU: Prestigen satulan rungolla on elinikäinen takuu. Tämä kuitenkin edellyttää että RUNGON MUOKKAUKSET ON SUORITETTU PRESTIGEN KONEILLA. Satulan takuu loppuu väittömästi, eikä sillä ole jälleenmyyntiarvoa jos runkoa on muokattu väärin. Muokkausta tarvittaessa ota yhteys VIRALLISEEN JÄLLEENMYYJÄÄN, ÄLÄ MUOKKAUTA SATULAA väärillä koneilla! Nahkalla ja ompeleilla on 2 vuoden takuu valmistuspäivästä. Takuutilanteessa satula toimitetaan sen valtuutetulle alkuperäiselle suomalaiselle jälleenmyyjälle. Muualta hankitut satulat eivät kulje takuuseen Equalitylinen / Prestigen suomalaisten edustajien kautta.

Älä käytä Prestigen satulassa huonoja (kovia) jalustinhihnoja jotka voivat vaurioittaa nahkaa. Prestigen venymättömät jalustinhihnat ovat pehmeät ja markkinoiden ohuimmat. Ole varovainen myös saappaiden kanssa. Ei-nahkaiset saappaat voivat vahingoittaa satulaa.

Vasikannahkaiset siivet (D) ovat pehmeät ja niissä on extrahyvä pitävyys. Tästä syystä nahka on pehmeämpää kuin muu nahka ja siten ei niin kestävää. Nahka jota on käytetty paneeleissa ja remmeissä on käsitelty hikoilua kestäväksi, mikä vähentää niiden huoltotarvetta.

Prestigen satularungossa ei ole käytetty metalliosia. Runko on siten levennettävissä / kavennettavissa toistuvasti, kuitenkin +-2cm rajoissa alkuperäisestä leveydestä.

 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 02495

Hinta alk.4 479.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
XD2 vasikannahka4 479.00 € Tilattavissa
XD2 vasikannahka, irroitettavat polvituet tarroilla4 599.00 € Tilattavissa
XD2 luxus nahka4 599.00 € Tilattavissa
mono vasikannahka4 479.00 € Tilattavissa
mono vasikannahka, irroitettava polvituet tarroilla4 599.00 € Tilattavissa
mono luxus nahka4 599.00 € Tilattavissa