Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Prestige X-ParisPrestige X-Paris

 

Supersuosittu, ehkä Prestigen tunnetuin satula Paris. Printtikuvioitu nahka vasikannahkaa tai luxusnahkaa paremmalla pidolla. Estesatula keskisyvällä istuimella. Satulan siipi saatavilla +2 cm tai +4 cm (myös +6 cm!) eteenpäin kallistetulla versiolla. Varastosatulat M siivellä ja valmiiksi +2 cm kallistuksella.

Pienet tai medium tuet, lateksi tai villatopatut panelit.

Uusi X-malli: Täysin uudistettu istuin, joka mahdollistaa tiivimmän istunnan lähempänä hevosta. X-mallien istuimessa on iskunvaimentaja -materiaalilla täytetyt "kolot" istuinluille, jotka parantavat tuntumaa hevoseen ilman että ratsastajan istunta rajoittuu tai jämähtää liikaa satulaan. Satulassa on myös täysin uudistetut paneelit "honeycomb" -materiaalista, joka on erittäin joustavaa materiaalia jonka ansiosta ei tarvita paksua toppausmäärää ratsastajan ja hevosen välissä vaan saadaan aikaiseksi ohuet paneelit ilman että hevonen vahingoittuu tai se rajoittaa liikkumistaan. Myös ohuet paneelit lisäävät tuntumaa hevoseen!

Paneeliversiot:

FLOCKED (eli W vain 17" ja 18"): Paneelimateriaali on erityistä synteettistä kuitua joka ehkäisee möykkyyntymistä ja on siten helppohoitoinen. Materiaalia voidaan lisätä / vähentää 1-2 cm taakse tarvittaessa.

LATEX pehmeät lateksipaneelit edessä vähentävät painetta sään ja lapojen alueella. Paneelien paksuus tilattavissa hevosen mukaan hevosen ollessa epäsymmetrisen muotoinen edestä / takaa.

LATEX (shoulder free -concept) (vain 17" ja 18") Lateksipaneelit, jotka suunniteltu antamaan vapaus trapezius -lihakselle sekä lavoille. Erityisen sopivat orihevosille ja hevosille, joilla heikosti kehittyneet lavat

XS = standard miinus 5 cm

S = standard miinus 2,5 cm

M = STANDARD

L = standard plus 2,5 cm

XL = standard plus 5 cm

XXL = standard plus 7,5 cm

 

Huomaa että kuvat voivat olla hieman uusimmasta mallista eriäviä ulkonäöltään jatkuvan kehitystyön vuoksi.

 

väri: musta, tabacco

koot: istuin 16-18", leveydet 29-37

Prestigen satuloista: TAKUU: Prestigen satulan rungolla on elinikäinen takuu.  Tämä kuitenkin edellyttää että RUNGON MUOKKAUKSET ON SUORITETTU PRESTIGEN KONEILLA. Satulan takuu loppuu väittömästi, eikä sillä ole jälleenmyyntiarvoa jos runkoa on muokattu väärin. Muokkausta tarvittaessa ota yhteys VIRALLISEEN JÄLLEENMYYJÄÄN, ÄLÄ MUOKKAUTA SATULAA väärillä koneilla! Nahkalla ja ompeleilla on 2 vuoden takuu valmistuspäivästä. Takuutilanteessa satula toimitetaan sen valtuutetulle alkuperäiselle suomalaiselle jälleenmyyjälle. Muualta hankitut satulat eivät kulje takuuseen Equalitylinen / Prestigen suomalaisten edustajien kautta.

Älä käytä Prestigen satulassa huonoja (kovia) jalustinhihnoja jotka voivat vaurioittaa nahkaa. Prestigen venymättömät jalustinhihnat ovat pehmeät ja markkinoiden ohuimmat. Ole varovainen myös saappaiden kanssa. Ei-nahkaiset saappaat voivat vahingoittaa satulaa.

Vasikannahkaiset siivet (D) ovat pehmeät ja niissä on extrahyvä pitävyys. Tästä syystä nahka on pehmeämpää kuin muu nahka ja siten ei niin kestävää. Nahka jota on käytetty paneeleissa ja remmeissä on käsitelty hikoilua kestäväksi, mikä vähentää niiden huoltotarvetta.

Prestigen satularungossa ei ole käytetty metalliosia. Runko on siten levennettävissä / kavennettavissa toistuvasti, kuitenkin +-2cm rajoissa alkuperäisestä leveydestä.

 

Prestige Versailles

 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 01853

Hinta alk.3 359.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
D (vasikannahka) lateksi3 549.00 € Tilattavissa
K (tuplanahka) yksisiipinen, lateksi3 699.00 € Tilattavissa
lateksi, sileä nahka3 359.00 € Tilattavissa
lux (luxnahka) lateksi3 699.00 € Tilattavissa
Vintage lateksi3 849.00 € Tilattavissa
Vintage W (vintage nahkaa, kontrastitereet, villa)3 949.00 € Tilattavissa
W (villatopattu, sileä nahka)3 499.00 € Tilattavissa
W D vasikannahka, villatopattu3 749.00 € Tilattavissa
W lux (kuten edellä mutta luxusnahka)3 799.00 € Tilattavissa