Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Prestige X D1 Zero ja D1 IcelandPrestige X D1 Zero

 

Vertaansa vailla oleva huippusatula lapavapautta tarvitsevalle hevoselle. Muotoilunsa vuoksi lapavapaus mahdollista myös erittäin leveille hevosille. Käy isosäkäiselle, isolapaiselle ja massavalle hevoselle. Toppausten muotoilu mahdollistaa lavan liikkumisen osin satulan siiven alle vastuksetta.

Lisävapautta hevosen etuosan liikkumiseen antaa joustava etuvastinhihna. Istuin on syvä ja pehmeä, standardina suuret polvituet. Takavastinhinan V-malli pitää satulan hyvin paikoillaan.

D1 satuloiden leveydet poikkeavat muista prestige -malleista:

S = 33 ; M = 34 ; L = 35 Elastinen, synteettinen runko, jossa portaaton säätömahdollisuus.

D1 Zero malli on kehittyneempi malli D1:stä. Istuimen malli on kapeampi ja uudistetuilla satulan siivillä hevoseen saa paremman tuntuman kuin aiemmin.

X-malleissa on istuinluita varten rakennettu erikoisrakenne joka tiivistää istuinluiden tuntumaa ja antaa yhdessä X-mallien joustaviempien ja ohuempien paneeleiden kanssa ekstrahyvän tuntuman hevoseen. X -mallissa on myös häntäluun tuki joka parantaa istuntaa.

Iceland malli on muuten sama satula kuin D1, mutta istuin antaa enemmän liikkumavapautta (ei ole syvä ja kapea) ja takakaaren muoto on suora. Kuvassa näkyvä D-rengas ei tule satulaan, ja siivessä oleva "iceland" logo on kuvasta poiketen musta. Satula huippuominaisuuksin mille tahansa hevoselle rodusta riippumatta.

Huomaa, että satulan pakkatoppaukset voidaan tilata hevosellesi sopivan kokoisina (esimerkiksi takaa korotettuina) ja satulan siiven voit valita itsellesi sopivaksi seuraavasti:

XS = 30 - 34cm

S = 35 - 39cm

M = 40cm STANDARDI

L = 41 - 45cm

XL = 46 - 50cm

XXL = 51 - 55cm

 

D1 satulan mukana tulee Prestige Trapezium Pad: Takaa satulan optimaalisen paikallaan pysymisen ja lapavapauden, kiinnitettävissä kaikkiin satulan-alusiin.

Huomaa että kuvat voivat olla hieman uusimmasta mallista eriävä ulkonäöltään jatkuvan kehitystyön vuoksi.

Katso Prestigen video satulasta (huom vain uudemmat Zero X-mallit)

väri: musta (kysy myös muita värejä)

koot: istuin 16-18", leveydet S-L

Prestigen satuloista: TAKUU: Prestigen satulan rungolla on elinikäinen takuu. Tämä kuitenkin edellyttää että RUNGON MUOKKAUKSET ON SUORITETTU PRESTIGEN KONEILLA. Satulan takuu loppuu väittömästi, eikä sillä ole jälleenmyyntiarvoa jos runkoa on muokattu väärin. Muokkausta tarvittaessa ota yhteys VIRALLISEEN JÄLLEENMYYJÄÄN, ÄLÄ MUOKKAUTA SATULAA väärillä koneilla! Nahkalla ja ompeleilla on 2 vuoden takuu valmistuspäivästä. Takuutilanteessa satula toimitetaan sen valtuutetulle alkuperäiselle suomalaiselle jälleenmyyjälle. Muualta hankitut satulat eivät kulje takuuseen Equalitylinen / Prestigen suomalaisten edustajien kautta.

Älä käytä Prestigen satulassa huonoja (kovia) jalustinhihnoja jotka voivat vaurioittaa nahkaa. Prestigen venymättömät jalustinhihnat ovat pehmeät ja markkinoiden ohuimmat. Ole varovainen myös saappaiden kanssa. Ei-nahkaiset saappaat voivat vahingoittaa satulaa.

Vasikannahkaiset siivet (D) ovat pehmeät ja niissä on extrahyvä pitävyys. Tästä syystä nahka on pehmeämpää kuin muu nahka ja siten ei niin kestävää. Nahka jota on käytetty paneeleissa ja remmeissä on käsitelty hikoilua kestäväksi, mikä vähentää niiden huoltotarvetta.

Prestigen satularungossa ei ole käytetty metalliosia. Runko on siten levennettävissä / kavennettavissa toistuvasti, kuitenkin +-2cm rajoissa alkuperäisestä leveydestä.

 

Prestige D1 Zero

 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 01442

Hinta alk.3 479.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
X D1 D Zero (vasikannahkaa)4 529.00 € Tilattavissa
X D1 Zero Lux (lux nahkaa)4 649.00 € Tilattavissa
X D1 K D Zero (yksisiipinen)4 529.00 € Tilattavissa
X D1 K Zero Lux (lux nahkaa)4 649.00 € Tilattavissa
D1 D Iceland (vasikannahkaa)3 479.00 € Tilattavissa
D1 D Iceland lux nahkaa3 599.00 € Tilattavissa