Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Prestige X-Breath DressagePrestige X-breath Dressage

Prestigen ensimmäinen ultrakevyt satula koulumallina. Satulan nakyvin osuus on ilmanottoaukoissa, joilla on kaksi tehtävää:

- ilmanvaihto hevosen ympärillä. Estää lämpötilan liiallista nousua ja viilentää hevosta ja siten estää mm. pattien tulemista hevoseen.

- terapeuttinen tehtävä, anatomisesti muotoillut ilmanottoaukot vähentävät painetta ratsastajan häntäluuhun. Aukko on peitetty erityisellä ultraelastisella "honeycomb" -verkkomateriaalilla joka lisää istunnan mukavuutta.

Ilmanottoaukot on myös siivissä (sekä päällissiivessä että alimmaisessa siivessä). Ne lisäävät satulan keveyttä ja parantavat ilmanvaihtoa. Satulassa on ultrakevyet X-technology -paneelit. Paneelit on saatu erittäin ohuiksi ja erittäin joustaviksi, mikä parantaa satulan istuvuutta hevosen selässä sekä ratsastajan tuntumaa hevoseen. Satulan vakaus ei kärsi sen joustamisesta hevosen liikkeessä. Satula on hevoselle erittäin miellyttävä.

Paneelit on suunniteltu toimimaan X-teknologian kanssa, jolloin hunajakennomateriaali yhdistyy joustavan rakenteeseen ja antaa tuntuman "close contactista". Satula tarjoaa huomattavan kehittynyttä mukavuutta niin hevoselle kuin ratsastajalle. Välittömästi satulaan istuttaessa tuntee istumisen vaivattomuuden - satula tuntuu siltä kuin sillä olisi ratsastanut aina. Herkkyys välittyy optimaalisesti. Satula välittää hevosen pienimmätkin liikkeet ratsastajalle.

Uusi X-malli: Täysin uudistettu istuin, joka mahdollistaa tiivimmän istunnan lähempänä hevosta. X-mallien istuimessa on iskunvaimentaja -materiaalilla täytetyt "kolot" istuinluille, jotka parantavat tuntumaa hevoseen ilman että ratsastajan istunta rajoittuu tai jämähtää liikaa satulaan. Satulassa on myös täysin uudistetut paneelit "honeycomb" -materiaalista, joka on erittäin joustavaa materiaalia jonka ansiosta ei tarvita paksua toppausmäärää ratsastajan ja hevosen välissä vaan saadaan aikaiseksi ohuet paneelit ilman että hevonen vahingoittuu tai se rajoittaa liikkumistaan. Myös ohuet paneelit lisäävät tuntumaa hevoseen!

Paneeliversiot:

FLOCKED (eli W vain 17" ja 18"): Paneelimateriaali on erityistä synteettistä kuitua joka ehkäisee möykkyyntymistä ja on siten helppohoitoinen. Materiaalia voidaan lisätä / vähentää 1-2 cm taakse tarvittaessa.

LATEX pehmeät lateksipaneelit edessä vähentävät painetta sään ja lapojen alueella. Paneelien paksuus tilattavissa hevosen mukaan hevosen ollessa epäsymmetrisen muotoinen edestä / takaa.

LATEX (shoulder free -concept) (vain 17" ja 18") Lateksipaneelit, jotka suunniteltu antamaan vapaus trapezius -lihakselle sekä lavoille. Erityisen sopivat orihevosille ja hevosille, joilla heikosti kehittyneet lavat

XS = standard miinus 5 cm

S = standard miinus 2,5 cm

M = STANDARD

L = standard plus 2,5 cm

XL = standard plus 5 cm

XXL = standard plus 7,5 cm

Prestige X - Breath Dressage

 

väri: musta/kupari, musta/kulta, musta/hopea

koot: istuin 16-18", leveydet 29-37

Prestigen satuloista: TAKUU: Prestigen satulan rungolla on elinikäinen takuu. Tämä kuitenkin edellyttää että RUNGON MUOKKAUKSET ON SUORITETTU PRESTIGEN KONEILLA. Satulan takuu loppuu väittömästi, eikä sillä ole jälleenmyyntiarvoa jos runkoa on muokattu väärin. Muokkausta tarvittaessa ota yhteys VIRALLISEEN JÄLLEENMYYJÄÄN, ÄLÄ MUOKKAUTA SATULAA väärillä koneilla! Nahkalla ja ompeleilla on 2 vuoden takuu valmistuspäivästä. Takuutilanteessa satula toimitetaan sen valtuutetulle alkuperäiselle suomalaiselle jälleenmyyjälle. Muualta hankitut satulat eivät kulje takuuseen Equalitylinen / Prestigen suomalaisten edustajien kautta.

Älä käytä Prestigen satulassa huonoja (kovia) jalustinhihnoja jotka voivat vaurioittaa nahkaa. Prestigen venymättömät jalustinhihnat ovat pehmeät ja markkinoiden ohuimmat. Ole varovainen myös saappaiden kanssa. Ei-nahkaiset saappaat voivat vahingoittaa satulaa.

Vasikannahkaiset siivet (D) ovat pehmeät ja niissä on extrahyvä pitävyys. Tästä syystä nahka on pehmeämpää kuin muu nahka ja siten ei niin kestävää. Nahka jota on käytetty paneeleissa ja remmeissä on käsitelty hikoilua kestäväksi, mikä vähentää niiden huoltotarvetta.

Prestigen satularungossa ei ole käytetty metalliosia. Runko on siten levennettävissä / kavennettavissa toistuvasti, kuitenkin +-2cm rajoissa alkuperäisestä leveydestä.

 

 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 104270

Hinta alk.3 399.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
lux nahka villa3 699.00 € Tilattavissa
sileä nahka villa3 399.00 € Tilattavissa
vasikannahkainen villa3 599.00 € Tilattavissa