Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Charles Owen AyrBrushCharles Owen AyrBrush

Owenin sporttinen AyrBrush on kehitetty suositun AYR8 pohjalta. Siinä sekoittuvat uusin teknologia ja nykydesign. Loppulutoksena viimeisintä ratsastusmuotia! Kypärä on viimeistelty GRpx® technologialla, joka varmistaa täydellisen stabiliteetin ja istuvuuden. Kypärässä on iskuja vaimentava pinta, joka on vahvistettu erittäin kovalla lasikuidulla.

Pintamateriaali on käsitelty mattamaiseksi erityisellä maalilla, joka on äärimmäisen kestävää ja helppohoitoista. Kypärässä on keskellä edessä ja takana ilmastointiaukot, ulkoisesti kypärä on matalaprofiilinen. Malliltaan soikeahko, sopii AYR8 päähän hyvin.

Täyttää turvastandardit PAS015:2011, kitemarked and CE marked to VG1 01.040 2014-12, and certified by SEI to ASTM F1163

väri: musta, sininen, ruskea

koot: 52-65

 

Klikkaa kuvat isommiksi!

CHARLES OWEN SINCE 1911

Safety first

Charles Owenin tuotanto on omistautunut turvallisuuteen ja henkien pelastamiseen.

Charles Owen tarjoaa sinulle laajan valikoiman laajasti sertifioituja kypäriä. Kaikki kypärät täyttävät kolmet kansainväliset hevosurheilun turvallisuus-standardit, mikä takaa laajan turvatason kaikissa onnettomuustilanteissa.

Research and development

Charles Owenin laaja tutkimus- ja kehitystyö aitojen onnettomuustilanteiden parissa takaa erittäin korkean turvallisuustason kehityksen kypärissä ja turvaliiveissä.

How helmets work

Charles Owen kypärissä yhdistyvät kova ulkokuori turvatäytteeseen, joka on valmistettu erittäin korkealaatuisesta polystyreenista. Materiaali toimii kuten mikroskooppinen kuplamuovi. Iskun saadessaan kuplat puhkeavat, jolloin isku päähän hidastuu, iskun etäisyys päähän kasvaa ja vahingon mahdollisuus pienenee.

Safety standards

Charles Owenin kypärät ja turvaliivit täyttävät kolmet kansainväliset huippustandardit. Nämä kolme suurinta kypäräturvastandardia ovat: PAS 015, BSEN 1384 ja ASTM F1163.

Jokainen näistä kolmesta turvastandardista testaa erityyppistä turvaominaisuutta / kypärä testataan erilaisessa onnettomuustilanteessa eri standardeissa. Kypärät, jotka täyttävät USEITA eri standardivaatimuksia, suojaavat parhaiten erityyppisissa onnettomuustilanteissa ollen turvallisuustasoltaan kokonaisvaltaisia.

 

Tuote: 544401

Hinta:282.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
52 musta Tilattavissa
53 musta Tilattavissa
54 musta Tilattavissa
55 musta Tilattavissa
56 musta Tilattavissa
57 musta1 kpl
58 musta Tilattavissa
59 musta Tilattavissa
60 musta Tilattavissa
61 musta Tilattavissa
62 musta Tilattavissa
63 musta Tilattavissa
64 musta Tilattavissa
65 musta Tilattavissa
54 sininen Tilattavissa
55 sininen Tilattavissa
56 sininen Tilattavissa
57 sininen Tilattavissa
58 sininen Tilattavissa
59 sininen Tilattavissa
54 ruskea Tilattavissa
55 ruskea Tilattavissa
56 ruskea Tilattavissa
57 ruskea Tilattavissa
58 ruskea Tilattavissa
59 ruskea Tilattavissa