Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Charles Owen 4StarCharles Owen 4 Star

4 Star Charles Owen:ilta on todella turvallisuushakuisen ratsastajan valinta. Äärimmäiset turvaratkaisut takaavat turvallisuuden viimeistä piirtoa myöten. 4 Star -kypärä on sertifioitu neljällä kansainvälisellä turvastandardilla: Kitemarked to PAS015:2011; Certified by SEI to ASTM F1163 and SNELL certified to SNELL E2001

CE merkitty: BSEN1384

SEI sertifioitu ASTM F1163

SNELL sertifioitu SNELL E2001

BSI uusin ja korotettu standardi PAS015:2011.

4Star istuu syvässä päässä ja on lopputulos useista erittäin kähittyneistä tietoteknisistä analyyseistä. Se sisältää viimeisintä tekniikkaa olevia aramid -kuituja, jotka on sulautettu erittäin kestävään hartsiseen matriisiin lopputuloksena voimakkaasti parantunut iskunvaimennuskyky. Patentoitu GRpx ® -leukahihna takaa äärimmäisen istuvuuden ja pysyvyyden. Kiinnitys on elegantilla pikalukolla.

Kypärässä on myös uusi Owenin "Free Fit" -systeemi, joka mahdollistaa paremman ilmankierron otsan alueella. Se on yhdistelmä kypärän etuosassa olevaa Coolmax ® -verkosta valmistettua ilmastointikanavaa (joka ratkaisesti viilentää ihoa) ja hien haihduttamisominaisuuksia. Tämän lisäksi kypärässä on 10 ilmastointiaukkoa. Yhdessä nämä tekevät kypärästä valikoiman parhaiten ilmastoidun ja miellyttävimmän kypärän.

Täydellinen viimeistely mustalla, ilmaistoivalla silkkipinnalla ja 4 Star on ratkaisu turvallisuustietoisimmalle ratsastajalle

Väreissä saatavilla tavallinen musta tai lämpöä poisheijastava hopea.

väri: musta ja hopea

koot: 56-59

 

Klikkaa kuva isommaksi!

CHARLES OWEN SINCE 1911

Safety first

Charles Owenin tuotanto on omistautunut turvallisuuteen ja henkien pelastamiseen.

Charles Owen tarjoaa sinulle laajan valikoiman laajasti sertifioituja kypäriä. Kaikki kypärät täyttävät kolmet kansainväliset hevosurheilun turvallisuus-standardit, mikä takaa laajan turvatason kaikissa onnettomuustilanteissa.

Research and development

Charles Owenin laaja tutkimus- ja kehitystyö aitojen onnettomuustilanteiden parissa takaa erittäin korkean turvallisuustason kehityksen kypärissä ja turvaliiveissä.

How helmets work

Charles Owen kypärissä yhdistyvät kova ulkokuori turvatäytteeseen, joka on valmistettu erittäin korkealaatuisesta polystyreenista. Materiaali toimii kuten mikroskooppinen kuplamuovi. Iskun saadessaan kuplat puhkeavat, jolloin isku päähän hidastuu, iskun etäisyys päähän kasvaa ja vahingon mahdollisuus pienenee.

Safety standards

Charles Owenin kypärät ja turvaliivit täyttävät kolmet kansainväliset huippustandardit. Nämä kolme suurinta kypäräturvastandardia ovat: PAS 015, BSEN 1384 ja ASTM F1163.

Jokainen näistä kolmesta turvastandardista testaa erityyppistä turvaominaisuutta / kypärä testataan erilaisessa onnettomuustilanteessa eri standardeissa. Kypärät, jotka täyttävät USEITA eri standardivaatimuksia, suojaavat parhaiten erityyppisissa onnettomuustilanteissa ollen turvallisuustasoltaan kokonaisvaltaisia.

 

Tuote: 02413

Hinta:271.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
56 musta Tilattavissa
57 musta1 kpl
58 musta Tilattavissa
59 musta Tilattavissa
56 hopea Tilattavissa
57 hopea Tilattavissa
58 hopea Tilattavissa
59 hopea Tilattavissa
55 musta1 kpl
60 musta Tilattavissa
61 musta Tilattavissa
60 hopea Tilattavissa
61 hopea Tilattavissa