Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cavalor Electrolyte Balance

2LOGO-CAVALOR-RGB.jpg

Hevosen hikoillessa se menettää suuria määriä elektrolyyttejä ja mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä elimistön normaalille toiminnalle. Koska hiki on nestemäistä, elektrolyttien ja veden puute ovat suurin syy väsymiseen kestävyyslajeissa. Elektrolyyttivajeestsa johtuen hevosen kunto voi laskea ja sen suorituskyky heiketä. Normaaliin mineraali/elektrolyytti/vitamiinitasapainoon pääseminen vie aikaa ja jos elektrolyyttien menetys hikoilun vuoksi on merkittävää, menetys tulee korvata. Käyttämällä Cavalor Electrolyte Balancea elektrolyyttien ja mineraalien menetyksen jälkeen (kuumuus, kuljetus, harjoitus), hevonen pysyy paremmin kunnossa, se palautuu nopeammin ja kestää paremmin harjoituskaudella, kilpailuissa ja kuljetuksessa.

Cavalor Electrolyte Balance on ravintolisä, joka korvaa näitä puutteita. Se sisältää joukon tärkeitä elektrolyyttejä (mm. sodiumia, potassiumia, kloridia, magnesiumia ja kalsiumia) sekä joitakin tärkeitä B-vitamiineja. Tämän lisäksi se sisältää tärkeitä aminohappoja ja sokereita (dekstroosia), jotka antavat energiaa ja edistävät elektrolyyttien imeytymistä.

Annostelu

45 g sekoitettuna rehuun tai juomaveteen / päivä / eläin. Suositeltu ajankohta: heti hikoilun jälkeen. Pidä aina saatavilla riittävästi raikasta juomavettä.

Maksimiannostus: 100 g / päivä.

Koot: 800g, 5000g purkit

 

CAVALOR on yhdessä eläinlääkäreiden ja hevosravitsemuksen asiantuntijoiden kanssa kehitetty belgialainen rehulisä- ja hoitosarja. Tuotteet on valmistettu huolella ja ne eivät sisällä FEI:n doping-listalla olevia aineita. Cavalorin tuotteista löydät parhaat ratkaisut hevosesi ruokintaan niin harraste-, jalostus- kuin urheiluhevosille.

 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 01253

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
800 g29.00 €1 kpl
5000 g98.00 € Tilattavissa