Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Veredus 4-h Magnetic Stable Boot

Veredus 4-h Magnetic tallisuojat


 

Magneettisuojat joissa yhdistyy luonnonmukainen magneettiterapia Vereduksen huipputekniikkaan ja -laatuun. Askel eteenpäin hevosesi hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Magneettiterapia on lääketieteellinen metodi joka hoitaa ja ennaltaehkäisee useita sairauksia niin ihmisillä kuin eläimillä, käyttäen hyväkseen luonnoon magneettikenttiä.

Magneettikentät parantavat mikroverenkiertoa ja lymfakiertoa, sekä tehostavat solujen ravintoaineiden käyttöä ja kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Erilaisissa tulehdustiloissa magneettihoito lievittää tulehduksista johtuvaa kipua ja samalla ne vaikuttavat hermokudoksiin kipua lievittävästi.

Tallisuojien magneettihoito lievittää hevosen jalkojen turvotusta erityisesti rasituksen jälkeen vilkastuttamalla verenkiertoa ja valmistavat jalkoja rasitukseen, jolloin vammojen syntymisen riski pienenee. Magneettisuojat nopeuttavat uudistumisprosessia (jota siis tapahtuu kaiken aikaa, rasituskertojen välillä tapahtuu pienten mikrovaurioiden paranemista, jotka syntyvät rasituksesta). Niiden käyttö lisää elastaanin ja kollageenin eritystä.

Magneettihoito auttaa hevosen jalkojen terveyttä. Suojia voi käyttää jo "vammautuneeseen" jalkaan tehostamaan korjaus- ja uudistumisprosessia sekä helpottamaan kipua, mutta paras hyöty saadaan, kun suojia käytetään ennaltaehkäisevästi.

4-h Intensive Magnetic Stable Boot sisältää 40 kpl neodymium kenttiä à 2 400 gaussia   st hos (Magnetic Stable-Boot Evo -suojissa on 28 kpl), jonka vuoksi riittää että suojat ovat päättä 4 tunnin ajan saman vaikutuksen saamiseksi kuin tavallisilla suojilla saadaan 12 tunnin aikana.  Skyddet är tillverkad i Aerox och lycra vilket ger maximal komfort och hindrar överhettning.

Valmistettu kestävästä ja hengittävästä HCL-vaahtomuovista (AEROX) ja lycrasta, jotka takaavat maksimaalisen mukavuuden ja estävät ylikuumenemisen. 

 

Koot: M, L

Hintaan sisältyy 2 suojaa (pari eteen tai pari taakse)

 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 289219

Hinta:265.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M eteen Tilattavissa
L eteen Tilattavissa
M taakse Tilattavissa
L taakse Tilattavissa

Suosittelemme myös

BERIS Gag suora nahka

gag_nahka.png&width=280&height=500
Gag
Gag -kuolaimet suositellaan käytettäviksi kaksin ohjin. Toinen ohja aiheuttaa kuolaimen kääntymisen sen ja siten enemmän painetta kieleen, ylempään varteen ja huuliin. Käytetään hevosen asennon (muodon) korjaamiseen ja lisäjarruna, toimien hyvin hevosilla jotka nojaavat kuolaimeen, painavat kädelle..

Tuote: 02311

Hinta: 143.00 €

FLECK Delta Pro kouluraippa

delta_pro.png&width=280&height=500
Kouluraippa FLECK:ltä. Nylonpinnoitus, ergonominen "Fleck" grip -kädensija.
 
Värit: musta Koot: 120, 160cm

FLECK -katalogiFLECK - Johtava raippavalmistaja 

140 vuoden käsityökokemus täydellisen raipan valmistamisesta. Saksalaista käsityölaatua, jokaiselle varmasti sopiva. Valikoima käytännölliseen..

Tuote: 02435

Hinta: 31.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »