Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bombers Elliptinen LockUp bridong

Bombers Elliptinen LockUp bridong

 

Lock Up kolmipalakuolain pyörivillä renkailla, keskiosa elliptinen. Lock Up nivelkuolain poistaa pähkinänsärkijämekanismin, joka aiheutuu tavallisesta nivelkuolaimesta. Lock Up -kuolain on pehmeämpi vaihtoehto tuoden vähemmän painetta suupieliin. Painetta muodostuu kuitenkin kieleen ja suupieliin ohjan lyhentyessä.

Bombers kolmipala elliptinen LU lukkiutuu ellipsin muotoon (kaarelle). Sen vaikutus perustuu kielen paineeseen. Kaarevaan muotoon lukkiutuva kuolain ei aiheuta hammaslomapainetta jolloin pähkinänsärkijämekanismilta vältytään. Siten Elliptinen LU on tavallista elliptistä kolmipalakuolainta pehmeämpi vaihtoehto.

Pyörivien kuolainrenkaiden vaikutuksesta kuolain on liikkuvampi suussa kuin oliivikuolain. Tämän pitäisi rohkaista hevosta imeskelemään kuolainta ja pitämään suu sekä leuka rentoina. Pyörivät kuolainrenkaat saattavat olla hyödylliset jos hevonen makaa kuolaimella tai puree kiinni siihen. Kun kuolain liikkuu, siihen on vaikeampi jäädä roikkumaan. Liikkuva suuosa auttaa yleensä myös tuntuman saamiseen koska liikkuva kuolain asettuu helposti hevosen toivomaan asentoon suussa, muotoutuu kielen ympärille hyvin ja pysyy paikoillaan hevoselle miellyttävästi.

Kolmipalakuolaimen vaikutus perustuu pähkinänsärkijä efektiin, eli hevosen kieleen ja hammaslomaan kohdistuvaan paineeseen. Kuolain saattaa sopia kädelle painavalle hevoselle.

Bombersin kuolaimet voivat sisältää nikkelijäämiä. Jos tarvitset täysin nikkelittömän kuolaimen, valitse Beris.Koot:130-145mm (paksuus 14mm)

Miten valitset oikean kuolaimen?

Tarkastathan, että hevosen suu, niska, kaularanka tai selkä ovat kunnossa? Paraskaan kuolain ei auta kipeää hevosta.

Mittaa hevosen suu oikein: KATSO TÄÄLTÄ

Herkkä kieli / head shaker hevonen (Hevonen oireilee kielen paineesta mahdollisesti seuraavasti: heiluttaa päätä, työntää kielen ulos, imee kuolainta taakse ja pitää epäsäännöllistä korinaa / yskintää, työntää tai yrittää työntää kielen kuolaimen päälle). Sopivia kuolaimia: Happy Tongue, Bomber Blue, Barrel 30, Lock Up, MaHardy

Normaali (Normaali kuolain sopii hevoselle joka pitää päänsä oikeassa asennossa paikoillaan kun paine asetetaan suuhun eikä hevonen näytä merkkejä herkästä kielestä tai muuten vastusta kuolaimen painetta suussa). Sopivia kuolaimia: esimerkiksi tavallinen nivelkuolain

Päätään nostava (ja laskeva) hevonen (Hevonen oireilee kuolaimen nipistystä kieleen tai varsien painetta, jolloin se oireilee nostamalla päänsä taivaaseen, ja tuntumalta, mahdollisesti vain tempaistakseen pään alas). Sopivia kuolaimia: Control Plate 45, Colin Miles

Alas pakeneva hevonen (Hevonen väistää painetta esim karkaamalla tuntumaa alas rullalle, voi nykiä ohjia ratsastajan kädestä voimalla, voi painaa päänsä rintaan) Sopivia kuolaimia: Waterford, Buster Roller, Sara Grills

Erityiskuolaimet on suunniteltu johonkin erityiseen ongelmaan, näitä ovat mm: Barrie, Mullen, Spinner

Bombers on kehittänyt superlaadukkaita hevosvarusteita jo yli 30 vuoden ajan. Bomber keskittyy haastaviin ratsastuksen ongelmiin kuolainten saralla. Kuolaimet testataan maailman huipputason ammattilaisilla - lopputuloksena huikeita muutoksia hevosten ratsastettavuudessa. Bombers kuolaimet ovat parhaista materiaaleista täydellisesti käsin tehtyjä "sweet iron" - kuolaimia. Bombers kuolaimet tarjoavat vastinetta rahoillesi, jokainen pieninkin yksityiskohta on käsin valittu sellaiseksi kuin se kuolaimessa näkyy. Voit valita sopivan suuosan, sopivat renkaat / varret, kuinka paksun kuolaimen haluat, tai jos haluat eri pituudet oikealle / vasemmalle suuosaan. Suuosa on valmistettu "makeasta" raudasta (sweet iron / sötjärn) ja messingistä ja muotoiltu niin että vältetään paine liialliselle alalle suussa. Renkaat / varret on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

 

Klikkaa kuva isommaksi!

Tuote: 675470

Hinta:87.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
130mm paksuus 14mm Tilattavissa
135mm paksuus 12mm Tilattavissa
135mm paksuus 14mm Tilattavissa
140mm paksuus 12mm Tilattavissa
140mm paksuus 14mm Tilattavissa
145mm paksuus 12mm1 kpl

Suosittelemme myös

Bombers nivel

irtorengas_nivel.jpg&width=280&height=500
Bombers nivel
 

Bombersin kaareva nivelkuolain jakaa paineen tasaisemmin kielelle ja suupieliin kuin tavallinen nivel. Kuolain vähentää tavallisen nivelkuolaimen pähkinänsärkijä efektiä ja voimakasta pistepainetta kielessä. Kuolain voi helpottaa hevosta, joka painaa kuolaimelle, kuolaimen muoto vähentää..

Tuote: 02629

Hinta: 69.90 €

Casco Choice lasten kypärä

choice_1.3.jpg&width=280&height=500
 


Choice on Cascon turvallisuus-spesialistien räätälöimä kevyt lasten kypärä, joka edustaa korkeaa turvallisuustasoa.
Kypärässä on "disk fit system" koon säätelyjärjestelmä, joka mahdollistaa kypärän säätämisen 52-56cm päähän sopivaksi. Samalla kypärällä voit pyöräillä tallille ja ratsastaa. Mukavuuden..

Tuote: 362566

Hinta: 85.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »