Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Maksutavat

Maksuehdot


Checkout - Oma maksutapa kaikille Verkkokaupan ostokset voit maksaa Checkout -palvelun kautta: minkä tahansa pankin verkkomaksuna, tilisiirtona tai Visa-, Visa Electron- Business Eurocard-, Mastercard ja Maestro -korteilla. Muita maksuvaihtoehtoja ovat APE Payment, mobiilimaksaminen, PayPal ja Neocard, sekä lasku- ja osamaksumahdollisuudet Everyday, Collector ja Jousto. Myös nämä vaihtoehdot löydät Checkout maksutapapainikkeen takaa kassalla. Kaikki tiedonsiirto on SSL –suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Myymälästä ostaessasi voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla sekä useimmilla luottokorteilla.

Tilauksen peruminen

Voit aina perua tilauksen pelkällä sähköposti-ilmoituksella, jos tulet toisiin aatoksiin. Siten vältymme turhilta postituksilta.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

JOUSTO on maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla (20-1000 eur) tai Osamaksulla (30-2000 eur) yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday -verkkomaksu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Kaikki tiedonsiirto on SSL –suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Business Eurocard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy. Kaikki tiedonsiirto on SSL –suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Osamaksu

Osamaksumahdollisuus on kaikissa tuotteissa ja tilauksissa Everyday- Collector- ja Jousto maksutavoilla jopa 2000 euroon asti. Kaikki tiedonsiirto on SSL –suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Lasku ja tilisiirto

Everyday- , Jousto-, ja Collector maksutavoilla voit maksaa ostoksesi vasta saatuasi tuotteet. Saat korotonta maksuaikaa 14-60 vuorokautta. Tilisiirto (checkout painikeen takana) on käytössä ennakkomaksuna. Kaikki tiedonsiirto on SSL –suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Ennakkomaksu

Tilatessasi mittojen mukaan / muutoksilla nahkasaappaat tai satulan, pidätämme ennakkokäteismaksun 40% tuotteen hinnasta tilaushetkellä. Ennakkomaksua ei palauteta, mikäli tuotetta ei lunasteta.

Rajoitukset

Alle 18 -vuotiaan tilaukselle on oltava vanhempien hyväksyntä.